Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un set de jante din aliaj cu un diametru extrem de generos, de 22 de inch.

Se remarca in special prin prelungirea proeminenta de la nivelul spoilerului fata, de un tratament asemanator beneficiind si pragurile laterale, insa nici noul difuzor de aer din dotarea spoilerului spate nu va trece complet neobservat. Ba dimpotriva.

Ajunsa, recent, pe mainile specialistilor de la Mansory, actuala generatie a luxoasei masini oferite de Mercedes sub numele de S-Class a mai primit, totodata, si un nou set de oglinzi retrovizoare, dar si un eleron pentru portbagaj.

Mercedes S-Class de la Mansory

Mercedes S-Class de la Mansory

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu jante din aliaj pe 22 de inch si lumini de zi aditionale, dupa cum reiese si din primele fotografii oficiale date publicitatii. Din pacate, cadrele de la interior lipsesc, cu desavarsire, din peisaj.

Fiind insa vorba despre Mansory, proaspat relansatului Mercedes S-Class vor putea opta si pentru o noua tapiterie, imaginatia clientilor reprezentand, aparent, singura limita in alegerea materialelor si a culorii folosite.

Oferta destinata respectivei masini se incheie, intr-un final, cu o resoftare a unitatii de control care, alaturi de o evacuare cvadrupla, creste puterea maxima a versiunii de motorizare 500 cu aproximativ 91 de cai putere. Pana la un total de 526 CP.

Cu o prescriptie similara s-a ales, potrivit comunicatului de presa, si varianta 400d a luxoasei masini vandute de Mercedes sub denumirea S-Class, specialistii Mansory vorbind, de aceasta data, despre o putere maxima de 395 de cai.

Mercedes S-Class de la Mansory

Mercedes S-Class de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Mercedes S-Class de la Mansory
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2022