Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

O motorizare cu opt cilindri in V si pana la 880 de cai completeaza lista atractiilor principale.

Se remarca numaidecat prin design-ul agresiv al partii frontale, ce cuprinde inclusiv o capota ventilata, dar si un numar urias, aproape nelimitat, de prize de aer la nivel de spoiler, insa adevarul este ca nici extensiile proeminente atasate atat pragurilor, cat si aripilor laterale nu vor trece, asemeni jantelor din aliaj cu diametrul de 24 de inch sau difuzorului posterior extrem de bine sculptat, insotit de o evacuare tripla si trei eleroane diferite, complet neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

Mansory Venatus

Mansory Venatus

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu o nuanta mata de negru si cateva contrastante de verde limeta, aceeasi culoare specifica citricei facandu-si, asa cum reiese si din primele imagini ale noului Mansory Venatus, simtita prezenta si la interior, acolo unde insoteste pielea ce decoreaza aproape fiecare suprafata si panou in parte.

Seria vestilor bune cuprinde inclusiv un volan multifunctional cu trei spite si padele pentru schimbarea treptelor de viteza, numeroase priviri urmand sa atraga, printre altele, si detaliile realizate sub forma de fagure prezente la nivelul scaunelor fata, banchetei spate, dar si cotierelor, fetelor portierelor si covoraselor. Odata ajunsi in cabina, pasagerii vor mai descoperi, dupa cum se intampla si la exterior, daca mai trebuia cumva mentionat, si diferite componente realizate din carbon forjat.

Lista atractiilor principale se incheie, oarecum inutil de precizat, cu o motorizare cu opt cilindri in V, doua turbine si capacitatea de patru litri, ce a primit, potrivit unui comunicat de presa, toate imbunatatirile necesare unor valori maxime sinonime cu 880 de cai putere si 1.000 de Newton-Metri si, totodata, unui timp de ~3.0 secunde pentru 0 - 100 de kilometri pe ora.

Mansory Venatus

Mansory Venatus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mansory Venatus
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Februarie 2022