Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

Un propulsor in sase cilindri, cu o capacitate de 3.7 litri, lucreaza alaturi de doua turbine, plus o cutie in opt rapoarte, cu dublu ambreiaj, pentru a livra tuturor celor patru roti undeva in jurul a 800 de cai putere. Astfel ca acul vitezometrului va urca, mai mult ori mai putin surprinzator, pana la o viteza de top de aproximativ 350 de kilometri pe ora.

Se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta deschisa de gri si insotita de un nou pachet aerodinamic, compus din nenumarate elemente sculptate atent in fibra de carbon, insa nici jantele forjate din aliaj, disponibile intr-o combinatie de 20 de inch pe puntea fata, respectiv 21" la nivelul partii din spate, nu vor trece chiar complet neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

TechArt GTstreet R Cabrio de vanzare

TechArt GTstreet R Cabrio de vanzare

Meniul caracteristic departamentului exterior continua cu un plafon retractabil si o evacuare dubla, montata central, pe cand lista atractiilor interioare debuteaza cu o tapiterie realizata din piele de culoare neagra, acompaniata de insertii contrastante de bleu. Oferit in schimbul sumei de 535.500 de euro, urmatorul TechArt GTstreet R Cabrio pluseaza cu scaune ventilate si instrmente de bord partial digitale...

... impresionanta sportiva germana, care are la baza un Porsche 911 Turbo S Cabrio de ultima generatie, gazduind la nivel de cabina, de cealalta parte a portierelor, si o instalatie audio de inalta fidelitate, de la Burmester. Sub capota, in compartimentul motor, celebra unitate boxer cu sase cilindri si o capacitate de 3.745 de centimetri cubi a primit nenumarate imbunatatiri pentru un total de 800 de cai putere.

Astfel, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa-si gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp mai mic de 2.7 secunde, fisa cu specificatii de ordin tehnic culminand cu cei circa 350 de kilometri pe ora prezenti in dreptul vitezei de top. Din peisaj nu lipsesc nici cutia automata in opt rapoarte, cu dublu ambreiaj, sau sistemul inteligent de tractiune integrala.

TechArt GTstreet R Cabrio de vanzare

TechArt GTstreet R Cabrio de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze TechArt GTstreet R Cabrio de vanzare
mai multe