Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi. Are 780 de cai sub capota, scaune ventilate si jante pe 24 de inch

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi. Are 780 de cai sub capota, scaune ventilate si jante pe 24 de inch
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Are 780 de cai sub capota, scaune ventilate si jante pe 24 de inch
Distribuie pe Facebook

Din meniu nu lipsesc, de asemenea, nici instrumentele de bord digitale si configurabile. Ori difuzoarele de inalta fidelitate, ce poarta semnatura danezilor de la Bang & Olufsen.

Se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta inchisa de verde si oferita in compania a numeroase elemente contrastante de culoare galbena. Insa nici noul pachet aerodinamic confectionat din fibra de carbon, cu spoilere agresiv stilizate, o capota ventilata pentru motor, praguri proeminente si un eleron supradimensionat pentru plafon, nu ar trebui sa treaca intocmai neobservat.

Audi RS Q8 de la Mansory

Audi RS Q8 de la Mansory

Seria vestilor bune continua, la nivelul departamentului exterior, cu un set de jante pe 24 de inch, sculptate din aliaj forjat, si o evacuare sport, condimentata cu patru iesiri masive, in timp ce lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv multiple insertii de piele Nappa, plus accente de Alcantara.

Odata ajunsi in cabina, viitorii clienti vor mai descoperi si un sistem de climatizare dotat cu propriul display color, o pereche de scaune cu functie de ventilatie. Printre detaliile demne de mentionat regasindu-se, mai mult sau mai putin surprinzator, o gama variata de ornamente din fibra de carbon, difuzoare de inalta fidelitate, de la Bang & Olufsen, instrumente de bord digitale si configurabile etc.

O unitate cu opt cilindri in V si capacitatea de patru litri, modificata special pentru a livra ambelor punti o putere de 780 CP completeaza reteta urmatorului exemplar Mansory RS Q8, astfel ca problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu acceleratia la podea, in 3.3 secunde.

Audi RS Q8 de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi RS Q8 de la Mansory
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 August 2023