Dacia a lansat in Germania masina care costa 40.000 de euro. Are motor turbo de 150 CP, tapiterie din Alcantara si plafon instelat, a la Rolls-Royce

Dacia a lansat in Germania masina care costa 40.000 de euro. Are motor turbo de 150 CP, tapiterie din Alcantara si plafon instelat, a la  Rolls-Royce
  • Dacia a lansat in Germania masina care costa 40.000 de euro
  • Are motor turbo de 150 CP, tapiterie din Alcantara si plafon instelat, a la Rolls-Royce
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua atat cu o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, cat si cu un sistem de navigatie acompaniat de un display tactil cu o diagonala de opt inch.

Specializata in vanzarea de autoturisme noi si, totodata, la mana a doua, compania Carpoint GmbH din Germania isi intampina, zilele acestea, cumparatorii alaturi de un numar de 136 de exemplare de la Dacia. Printre optiunile respective, cu preturi care pornesc de la doar 7.490 de euro, se regaseste si un Duster TCe 150 4WD cu o nota de plata de peste cinci ori mai mare.

Dotata, oarecum inutil de precizat, cu un propulsor turbo de 1.3 litri, pe benzina, cu 150 de cai putere pe ambele punti, creatia cu pricina iese numaidecat in evidenta prin caroseria imbracata intr-o folie speciala. Si decorata cu jante confectionate din otel, cu diametrul de 16", din gama Dotz Dakar.

De la exterior nu lipsesc, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, nici elementele de protectie pentru spoilerele fata / spate, treptele laterale, portbagajul pentru plafon ori blocurile optice cu tenta fumurie, pe cand lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv o tapiterie realizata din Alcantara. Cu multiple detalii din piele in echipare.

De asemenea, SUV-ul cu pretul de vanzare de 39.990 de euro se mai poate lauda si cu scaune incalzite, cu un sistem de navigatie insotit de un ecran tactil cu diagonala de opt inch, cu o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, cu un plafon instelat, a la Rolls-Royce. Cu o suspensie off-road.

Dacia Duster de vanzare

Dacia Duster de vanzare

Dacia Duster de vanzare

Dacia Duster de vanzare

Dacia Duster de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (37) Poze Dacia Duster de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2024