Data viitoare l-ai putea vedea depasind un Bugatti. Cu cat se vinde acest Audi de familie

Data viitoare l-ai putea vedea depasind un Bugatti. Cu cat se vinde acest Audi de familie
  • Un Audi RS6 de 950 CP a fost scos la vanzare in Olanda
  • Exemplarul cu pricina are circa 39.500 de kilometri la bord
  • Cumparatorul va avea de platit o suma exacta de 119.790 euro
Distribuie pe Facebook

Chiar daca arata ca oricare alt RS6 de pe sosea, urmatorul exemplar al super-break-ului german are... 950 de cai putere sub capota.

Sau cel putin asa suna anuntul de vanzare al masinii, amatorii de senzatii tari fiind nevoiti sa scoata din buzunare nici mai mult, nici mai putin de 119.790 de euro pentru a se bucura de serviciile respectivului automobil.

Acum sa nu ne intrebi cumva si ce fel de modificari a suferit propulsorul V8 bi-turbo de patru litri pentru a ajunge la acest nivel de performanta deoarece... nu avem nici macar cea mai mica idee.

In loc sa dezvolte respectivul subiect, proprietarul Audi-ului RS6 de 950 de cai putere a preferat sa ne spuna cum super-break-ul german a parcurs de la momentul fabricarii sale - anul 2014 si pana in prezent undeva in jurul a 39.500 de kilometri.

Audi RS6 Avant de 950 CP

Sau cum acesta se poate lauda cu diverse imbunatatiri din fibra de carbon, sistem de evacuare marca Akrapovic ori climatizare automata, tapiterie din piele si chiar sistem de navigatie cu difuzoare Bang & Olufsen.

Chiar daca ne dorim cu ardoare sa stim si alte detalii despre acest inedit Audi RS6 de 950 de cai putere - in cazul in care el exista cu adevarat, anuntul de vanzare al super-break-ului german nu ne mai dezvaluie niciun fel de caracteristica tehnica sau estetica.

Drept urmare, nu putem face nimic altceva decat sa reamintim ca un exemplar stock primeste "doar" 560 de cai putere de la unitatea V8 bi-turbo de patru litri anterior mentionata, suficient insa pentru un 0 - 100 km/h in 3.9 secunde.

Pentru cei care vor si mai mult de-atat, acelasi RS6 Avant este disponibil inclusiv intr-o versiune Performance, sub capota careia germanii de la Audi au indesat un total de 605 CP - suficient pentru ca sprintul de la 0 la 100 km/h sa coboare la 3.7 secunde.

Audi RS6 Avant de 950 CP

Audi RS6 Avant de 950 CP

Audi RS6 Avant de 950 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi RS6 Avant de 950 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2016