De-afara zici ca-i original, sub capota se schimba totul. VIDEO ca sa te convingi si singur

De-afara zici ca-i original, sub capota se schimba totul. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Sub capota acestui BMW M3 E30 se ascunde motorul unui M3 F80
  • Unitatea bi-turbo de la BMW ofera acum pana la 550 de CP
  • Lista cu modificari continua cu suspensie coilover si frane AP
Distribuie pe Facebook

Aparentele inseala. Si nu de putine ori...

Lansata pe piata in urma cu aproape trei decenii si jumatate, prima generatie a legendarului M3 a intrat de curand in clubul select al masinilor de colectie. In functie de versiunea de echipare si nivelul de motorizare, sportiva bavarezilor de la BMW a ajuns sa se vanda chiar si pentru sume formate din sase cifre.

Dar aceasta situatie nu i-a oprit pe actualii proprietari din a-si modifica propriile automobile. O dovedeste inclusiv urmatorul exemplar, care ascunde sub capota unitatea cu sase cilindri in linie a modelului M4.

Este vorba, mai precis, depre o versiune modificata a motorului bi-turbo de trei litri si 431 de cai putere (in versiunea de baza), care dezvolta pana la 550 CP. Livrarea valorilor maxime catre puntea spate se face printr-o cutie manuala cu sase rapoarte, tuningul continuand cu o suspensie de tip coilover si frane AP.

Construita special pentru editia de anul trecut a celebrului SEMA Show, impresionanta masinarie se mai poate lauda si cu o serie de imbunatatire interioare. Printre acestea, si ceasurile de bord de pe F8x.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 August 2019