De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul. Masina din 1961 are aer conditionat, scaune incalzite si un display gigant

De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul. Masina din 1961 are aer conditionat, scaune incalzite si un display gigant
  • De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul
  • Masina din 1961 are aer conditionat, scaune incalzite si un display gigant
Distribuie pe Facebook

Lista marilor surprize continua in compartimentul motor, de unde vechiul propulsor aspirat pe benzina a fost complet inlaturat.

Se remarca numaidecat prin liniile clasice ale caroseriei si vopseaua in doua culori, insa nici tapiteria din piele verde sau ornamentele din lemn masiv de la interior nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva.

O privire mai atenta aruncata asupra urmatorului Bentley va scoate insa la iveala un set de elemente extrem de socante, cel putin pentru puristi.

Modificata de specialistii companiei Lunaz din Marea Britanie, extravaganta masina a renuntat la vechiul propulsor pe benzina pentru doua motoare electrice. Carora li se alatura o baterie litiu-ion cu capacitatea de 80 kWh.

Respectiva solutie se traduce printr-o putere totala de pana la aproximativ 350 de cai, insa valoarea din dreptul cuplului maxim nu ramane decat un mister.

Necunoscuta este si accelaratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora sau viteza de top, daca te intrebai cumva. Se cunoaste, in schimb, autonomia: pana la 402 kilometri, potrivit jurnalistilor celebrei publicatii Top Gear.

Comercializata la preturi incepand de la 350.000 de lire sterline, aceeasi masina cu design clasic si sistem de propulsie electric a pregatit si cateva dotari moderne.

Intr-o alta ordine de idei, din meniu nu lipsesc nici aerul conditionat, nici scaunele incalzite, cruise control-ul sau ecranul gigant pentru infotainment.

Distribuie pe Facebook
mai multe