De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul. Masina din 1965 are un design retro la exterior si o instalatie audio cu Bluetooth la interior

De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul. Masina din 1965 are un design retro la exterior si o instalatie audio cu Bluetooth la interior
  • De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul
  • Masina din 1965 are un design retro la exterior si o instalatie audio cu Bluetooth la interior
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un motor aspirat cu opt cilindri in V si o capacitate uriasa - de 6.2 litri, dupa cate se pare.

Se remarca numaidecat prin design-ul clasic al caroseriei cu numai doua portiere si un plafon retractabil din material textil, insa acest Chevrolet Corvette C2 asamblat in urma cu circa 57 de ani nu este chiar masina ce pare a fi. Explicatia?

Trecuta, recent, prin mainile specialistilor de la Retro Designs, respectiva creatie se bucura, mai nou, de prezenta unui sasiu de Corvette C7, de la generatia anterioara a legendarei sportivei americane provenind - conform primelor informatii si detalii date publicitatii, inclusiv unele dintre componentele specifice suspensiei.

Chevrolet Corvette C2 de la Retro Designs

Reteta caracteristica aceleiasi masini asamblate acum 57 de ani, in 1965, cuprinde, printre altele, si discuri de franare de la Wilwood, dar si jante ce poarta semnatura Beyern Spartan. Pentru un contrast savuros, etrierele au fost vopsite in rosu.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, conducerea marcii Retro Designs anunta ca a inlocuit tapiteria originala cu una noua, din piele de culoare neagra, a restilizat scaunele pentru ca soferul si pasagerul din dreapta sa beneficieze de o doza extra de confort si a montat o instalatie audio cu Bluetooth, potrivit unui comunicat.

Propulsia spectaculosului Chevrolet Corvette C2 este asigurata, asa cum precizam si anterior, de un V8 de 6.2 litri. Ce lucreaza alaturi alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte, daca mai trebuia mentionat, pentru a livra rotilor 430 CP.

Chevrolet Corvette C2 de la Retro Designs

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Chevrolet Corvette C2 de la Retro Designs
mai multe