De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul. Masina din 2013 are un design retro la exterior si un display urias in cabina

De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul. Masina din 2013 are un design retro la exterior si un display urias in cabina
  • De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul
  • Masina din 2013 are un design retro la exterior si un display urias in cabina
Distribuie pe Facebook

O motorizare cu opt cilindri in V si un compresor mecanic completeaza neobisnuita reteta a muscle car-ului produs acum zece ani.

Un exclusivist dealer auto de peste Ocean isi intampina, in aceste zile, cumparatorii alaturi de un vehicul extrem de nonconformist, respectiva companie din SUA fiind - mai precis, gazda unui Chevrolet inspirat de legendarul Pontiac GTO. Denumit, mai mult ori mai putin surprinzator, 6T9 GTO, exemplarul cu pricina, un Camaro dotat cu plafon retractabil din material textil, se remarca atat prin partea frontala insotita de faruri escamotabile, cat si prin blocurile optice posterioare redesenate complet - lista atractiilor exterioare cuprinzand inclusiv jante din aliaj cu aspect clasic, in cinci spite, pe 20 de inch.

La interior, de cealalta parte a portierelor, potentialii clienti vor descoperi si scaune sport, noi ceasuri de bord, plus o unitate, echipata cu un ecran urias, de la Sony, in timp ce meniul tehnic impresioneaza in special prin propulsorul V8 cu o capacitate de 6.2 litri, supraalimentat pentru un total de 560 de cai; prin urmare, din peisaj nu lipsesc, ba dimpotriva, am putea mentiona, nici discurile de franare de dimensiuni generoase - livrate impreuna cu etriere supradimensionate, suspensia mai joasa cu cateva zeci de milimetri, diferentialul cu alunecare limitata sau, la fel de important de adaugat, barele anti-ruliu semnate de Eibach.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze Chevrolet Camaro transformat in Pontiac GTO
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2023