De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul. Vechea masina are scaune incalzite si pornire de la buton

De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul. Vechea masina are scaune incalzite si pornire de la buton
  • De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul
  • Vechea masina are scaune incalzite si pornire de la buton
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un motor aspirat cu 12 cilindri in V si o capacitate de 6.1 litri.

Se remarca numaidecat prin formele clasice ale caroseriei, intrerupte brusc, intr-un mod extrem de neasteptat, de luminile de la nivelul partii frontale. Blasfemie!, vor exclama unii dintre noi.

Intamplarea este de asa natura incat sa le dea dreptare acestora: de unde si pana unde astfel de faruri pe un Jaguar E-Type?

Jaguar E-Type de la E-Type UK

Jaguar E-Type de la E-Type UK

O asemenea intrebare nu va ramane insa, prea mult timp, fara un raspuns concret. Masina din cazul de fata a decis, indiferent ca ne place noua sau nu, sa imbratiseze tehnologia moderna.

Creatia unei companii britanice pe nume E-Type UK, respectivul Jaguar E-Type vine inclusiv cu spoilere atent redesenate.

Totodata, imbunatatiri mai mult sau mai putin semnificative au fost operate si de cealalta parte a portierelor, in cabina. Acolo unde reteta disponibila cuprinde si un set de scaune incalzite.

Pornirea de la buton, sistemul audio cu conectivitate Bluetooth si luminile LED dau, la randul lor, un aer modern acestui Jaguar E-Type.

Aceeasi masina modernizata de britaniici de la E-Type UK se mai poate lauda si cu o noua tapiterie din piele. Plus cusaturi de culoare galbena, daca vine vorba despre exemplarul din cazul de fata.

Jaguar E-Type de la E-Type UK

Nota de plata: 325.000 de lire sterline, fara a pune la socoteala si costul Jaguar-ului E-Type pe care clientul trebuie sa il aduca cu sine.

Respectiva suma de bani nu inseamna insa doar modificari estetice si tehnologice. Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un motor aspirat cu 12 cilindri in V si o capacitate de 6.1 litri.

Bazata pe unitatea originala, motorizarea Jaguar-ului E-Type al companiei britanice E-Type UK vine cu 400 de cai putere pe puntea spate.

Fisa cu specificatii tehnice a masinii cu pricina continua cu un sistem de injectie, o cutie manuala cu cinci rapoarte si volanta usurata, racitor de ulei. Si suspensie cu amortiozare ajustabile.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Jaguar E-Type de la E-Type UK
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2021