De asta iubim America. Un dealer din Ohio vinde Mustang-uri de 727 CP pentru doar 40.000 dolari

De asta iubim America. Un dealer din Ohio vinde Mustang-uri de 727 CP pentru doar 40.000 dolari
  • Un dealer Ford din SUA vinde Mustang-uri de 727 CP cu numai 39.995 dolari
  • Masinile sunt complet noi si beneficiaza de garantie de trei ani sau 48.280 km
  • Clientii au la dispozitie si cateva optiuni estetice sau de performanta
Distribuie pe Facebook

Daca raportul putere / pret este principalul criteriu dupa care te ghidezi atunci cand iti schimbi masina, ei bine... atunci vrei citesti cu mare atentie randurile urmatoare.

Cu un motor supraalimentat de 707 cai putere si o nota de plata care porneste de la 64.195 de dolari, modelul Dodge Challenger SRT Hellcat era - pana nu cu mult timp in urma - cea mai buna achizitie pentru persoanele care doar pe raportul putere / pret puneau accentul atunci cand se gandeau sa isi schimbe automobilul.

Au venit intre timp cei de la Lebanon Ohio Ford, care ne ofera pentru un minimum de 39.995 de dolari o versiune de 727 CP a ultimului Mustang. Si nu, nu este niciun fel de eroare sau neintelegere. In acesti bani sunt incluse atat costul unui Ford Mustang GT nou-nout, cat si cel al tratamentului Roush vinovat de performanta anterior amintita.

Pana acum au fost vandute 24 de astfel de masini, reprezentantii dealer-ului cu pricina precizand insa ca cei mai multi dintre clienti nu s-au multumit cu varianta de baza a modelului cu pricina. Ba dimpotriva: marea majoritate a acestora a optat pentru diverse optiuni care au umflat nota de plata pana la 45 - 50 de mii dolari.

Optiuni sinonime atat cu un plus de performanta tehnica, cat si cu o doza extra de sportivitate, printre bunatatile puse la dispozitie de compania Lebanon Ohio Ford numarandu-se suspensii sport, discuri de franare supradimensionate, dar si diverse elemente de personalizare pentru caroseria sau interiorul muscle-car-ului american.

Fiecare Ford Mustang GT de 727 CP vandut pentru un minimum de 39.995 de dolari este acompaniat de o garantie valabila trei ani sau 30.000 de mile (48.280 kilometri).

Ford Mustang de 727 CP

Ford Mustang de 727 CP

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Mai 2016