De ce sa alegi intre un Corvette si un Land Rover Defender cand le poti avea pe amandoua? Uite cum arata si cat costa "Bestia"

De ce sa alegi intre un Corvette si un Land Rover Defender cand le poti avea pe amandoua? Uite cum arata si cat costa "Bestia"
  • Cei de la ECD vor construi de la zero 5 editii speciale ale Land Rover-ului Defender
  • Lista de modificari include un motor V8 de Corvette, volan Momo si scaune Corbeau
  • Viitorii proprietari vor trebui sa aplice iar mai apoi sa astepte sa fie selectati de cei de la East Coast Defender
Distribuie pe Facebook

Americanii de la East Coast Defender (ECD) vor modifica de la zero cinci Land Rover-uri Defender iar mai apoi le vor vinde pentru o suma direct proportionala cu exclusivitatea.

Land Rover-ul Defender este considerat a fi una dintre masinile de teren supreme, daca nu chiar parintele acestor vehicule. In ultima vreme acest model legendar a fost subiectul principal in mai multe stiri care anuntau ca si-a incheiat cariera, iar mai apoi ca ar putea fi reinviat de un miliardar britanic.

Pana cand modelul va fi cu adevarat readus la viata, americanii de la East Coast Defender vin, spre fericirea fanilor marcii, cu 5 exemplare speciale ale masinii englezesti.

Land Rover Defender Project Beast by East Coast Defender

Viitorii proprietari vor trebui sa se inscrie iar mai apoi vor trebui sa astepte sa fie alesi de catre cei de la ECD. Mai apoi, vor trebui sa plateasca 225.000 de dolari pentru a fi mandrii proprietari ai Bestiei.

De ce Bestia si de ce un sfert de milion de dolari? Ei, detaliile importante de-abia acum urmeaza.

Pentru inceput motorul original al masinii a fost inlocuit de un propulsor V8 LS3, imprumutat de la Chevrolet-ul Corvette iar evacuarea a fost construita manual de la cei de la Magnaflow. In ciuda acestor modificari demne de o masina sport, caracterul off-road al Defender-ului nu a disparut si este subliniat de un kit de ridicare Terrafirma de 2 inci, bara de protectie Wild Bear, troliu Smitty si anvelope all-terain Nitto Grappler.

Land Rover Defender Project Beast by East Coast Defender

Americanii au dat o atentie speciala interiorului care este imbracat in piele neagra, cusuta manual, si este completat de scaunele Corbeau si de volanul sport Momo. Sistemul audio a fost si el imbunatit cu ajutorul unor componente JBL si un display cu touchscreen si navigatie incorporata, produs de Pioneer.

Land Rover Defender Project Beast by East Coast Defender

Cum spuneam mai sus, cei care au loc in garaj pentru aceasta Bestie, si destui bani in cont desigur, vor fi alesi de catre cei de la ECD, dar pentru aceasta vor trebui sa aplice pana in data de 9 septembrie.

Distribuie pe Facebook
mai multe