De la nemti vine BMW-ul Seria 1 cu 564 CP sub capota

De la nemti vine BMW-ul Seria 1 cu 564 CP sub capota
  • Cel mai nou tuning destinat vechiului BMW 1M Coupe vine de la Alpha-N Performance
  • Oferta companiei germane include numeroase imbunatatiri tehnice si estetice
  • Principala atractie o reprezinta surplusul de 224 de cai putere si 234 Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Ascunde sub capota undeva in jurul a 564 CP, reuseste sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in mai putin de 4.5 secunde si ofera o transmisie manuala pentru pura placere a condusului. Suna provocator, nu-i asa? Ce-ai zice insa daca ti-am spune ca vorbim de un... simplu BMW Seria 1?

Multe randuri de taste au fost sacrificate pentru a fi spusa povestea BMW-ului 1M Coupe, asa ca nu vom mai sta acum sa reamintim cifrele si numerele automobilului bavarez de inalta performanta.

Nu, vom intra direct in subiect si preciza ca industria tuningului are de oferit un nou pachet cu bunatati pentru toti posesorii sportivei compacte din Munchen, pachet ce se compune din turbine crescute in dimensiuni, sistem de injectie de apa/metanol si intercooler, respectiv evacuare custom.

BMW 1M de la Alpha-NBMW 1M de la Alpha-N

Adaugam in meniu si nelipsita optimizare a unitatii de control, iar rezultatul final se traduce printr-un total de 564 CP si 734 Nm sau, daca vrei, cu 224 de cai putere si 234 de Newton-Metri decat in mod normal.

Din pacate, oficialii Alpha-N - cei care se fac vinovati de obtinerea acestor impresionante valori, nu a facut public si modul in care a evoluat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, insa nu ar fi deloc de mirare ca acesta sa fi coborat sub pragul celor de la 4.5 secunde.

In plus, este de asteptat ca viteza maxima sa depaseasca acum 300 de kilometri pe ora, drept pentru care acelasi 1 M Coupe s-a ales si cu o suspensie ajustabila ce poarta semnatura specialistilor Ohlins.

BMW 1M de la Alpha-NBMW 1M de la Alpha-N

Cateva imbunatatiri au fost operate, de asemenea, si la nivelul transmisiei manuale in sase rapoarte, pachetul cu bunatati destinat automobilului bavarez de inalta performanta incheindu-se in cele din urma cu prelungirea frontala, eleronul posterior si scaunele racing din gama BMW Performance.

Atat detaliile legate de nota de plata, cat si informatiile referitoare la disponibilitatea modificarilor lipsesc cu desavarsire la acest moment.

BMW 1M de la Alpha-NBMW 1M de la Alpha-N

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW 1M de la Alpha-N
mai multe