De pe vremea cand Opel se batea cu Porsche. Test de acceleratie cu singurul model cu motor central al nemtilor

De pe vremea cand Opel se batea cu Porsche. Test de acceleratie cu singurul model cu motor central al nemtilor
  • De pe vremea cand Opel se batea cu Porsche
  • Test de acceleratie cu singurul model cu motor central al nemtilor
Distribuie pe Facebook

Cat de rapid este un Speedster, singurul model cu motor central al nemtilor de la Opel? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video!

Manta, Calibra, Lotus Omega, fel de fel de OPC-uri si GSi-uri. De-a lungul timpului, nemtii de la Opel si-au intampinat clientii alaturi de numeroase sportive, care mai de care mai diferite, care mai de care mai rapide, care mai de care mai puternice si aspectuoase.

Un singur model se poate lauda insa cu motor central, si anume Speedster. Fratele lui Lotus Elise, acesta a fost disponibil la vanzare in doua configuratii: 2.2 aspirat sau 2.0 turbo, bineinteles.

In cazul de fata, rolul principal ii revine versiunii entry-level, de 2.198 de centimetri cubi, cu numai 147 de cai din fabrica. Si cu mentiunea ca urmatorul exemplar vine alaturi de cateva imbunatatiri extrem de interesante, printre care si un compresor mecanic.

Asadar, cat de rapid este acum vechiul Speedster, singurul model cu motor central al nemtilor de la Opel? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din materialul video de mai jos, evident.

Nu inainte insa de a preciza ca, multumita modificarilor de sub capota, benzinarul de 2.2 litri specific variantei de baza livreaza, mai nou, rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 250 de cai putere. Deloc rau pentru o greutate de aproape 900 de kilograme.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 August 2021