Detii un Opel Insignia OPC? Ce-ai zice de un tuning de 370 CP?

Detii un Opel Insignia OPC? Ce-ai zice de un tuning de 370 CP?
  • Irmscher anunta un pachet de 370 CP pentru Insignia OPC
  • Modelul celor de la Opel sprinteaza acum pana la 100 km/h in numai 5.9 secunde
  • Lista cu bunatati vizeaza inclusiv partea estetica
Distribuie pe Facebook

Specialistii Irmscher au pregatit un pachet de tuning care va face deliciul posesorilor de Opel Insignia OPC.

Botezat is3 'Bandit', proiectul germanilor ne intampina la nivel de exterior atat printr-o prelungire destinata partii frontale, cat si alaturi de un eleron montat la nivelul lunetei.

Stickerele de culoare aurie si jantele din aliaj pe 20 inch completeaza intr-un final meniul vizual, cele mai interesante modificari operate de specialistii Irmscher fiind pastrate pentru partea tehnica.

Opel Insignia OPC by Irmscher

Intr-o alta ordine de idei, urmatorul Opel Insignia OPC se poate lauda cu un total de 370 CP si 600 Nm multumita imbunatatirile aduse de germani sistemelor de supraalimentare a motorului, respectiv admisie si racire a aerului.

Rezultatul? Ei bine, spre deosebire de modelul standard de la care s-a plecat, noul is3 'Bandit' accelereaza de la 0 la 100 km/h in numai 5.9 secunde - o performanta deloc neglijabila pentru un automobil care cantareste aproximativ doua tone.

Despre preturi si costuri nu avem inca nici un fel de informatie oficiala, insa este bine de stiut ca proiectul germanilor se anunta disponibil la vanzare atat sub forma unei masini complete, cat si pe bucati, a unui pachet de tuning.

Pana ca Irmscher sa stabileasca suma pentru care isi va comercializa creatia, reamintim ca un Opel Insignia OPC SportsTourer porneste de la 50.425 euro. Iar acum ne referim, fireste, la versiunea echipata cu transmisia manuala in sase rapoarte.

Nu de alta, dar cei care prefera sa se bucure de serviciile unei cutii automate cu acelasi numar de trepte de viteza vor avea de scos din buzunare un minimum de 52.675 euro. In ambele cazuri, propulsia este asigurata de o unitate V6 turbo de 2.8 litri, livrata alaturi de un sistem de tractiune integrala.

Opel Insignia OPC by Irmscher

Opel Insignia OPC by Irmscher

Distribuie pe Facebook
mai multe