Din fata zici ca-i Nissan GT-R, dar in acte scrie altceva. FOTO ca sa te convingi si singur

Din fata zici ca-i Nissan GT-R, dar in acte scrie altceva. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Din fata zici ca-i Nissan GT-R, dar in acte scrie altceva
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Ai visat dintotdeauna la un Nissan GT-R, insa nu ti-ai permis niciodata un R35? Nicio problema!

Prezentat publicului larg in urma cu aproape 14 ani, actualul Nissan GT-R a reusit sa impresioneze o planeta intreaga. In special prin raportul dintre performanta si pret, super-coupe-ul din Tara Soarelui Rasare dovedindu-se mai rapid decat multe produse mai scumpe cu cateva zeci, chiar sute de mii de euro in anumite situatii.

Despre celebrul R35 este vorba, de altfel, si in cazul de fata. Oarecum, doar partea frontala a caroseriei cu doua portiere identificand urmatorul autoturism, la prima vedere, drept un Nissan GT-R R35.

Respectivul exemplar a parasit linia de asamblare ca un alt Infiniti G35 Coupe, insa proprietarul sau a optat pentru un pachet de tuning extrem de nonconformist. Din pacate sau fericire, meniul continua cu extensii proeminente pentru aripile laterale, in timp ce partea posterioara a scapat neatinsa, cu exceptia stopurilor fumurii.

Inutil de mentionat, pachetul tehnic nu reprezinta decat un mister, dar varianta de serie a modelului pe nume Infiniti G35 Coupe oferea un V6 de 3.5 litri, aspirat, si undeva in jurul a 280 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 August 2021