Din oaia neagra a gamei a devenit vedeta internetului. Ce ascunde acum sub capota acest BMW 116i

Din oaia neagra a gamei a devenit vedeta internetului. Ce ascunde acum sub capota acest BMW 116i
  • Compania germana B&B anunta un nou pachet de tuning pentru modelul BMW 116i
  • Automobilul bavarez a primit un plus de 67 CP, respectiv total de 203 cai putere
  • In urma modificarilor operate, viteza maxima depaseste 220 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Cu 136 de cai putere sub capota si un timp de 8.5 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h, vechiul BMW 116i ocupa un loc fruntas in topul celor mai... putin interesante modele ale bavarezilor.

Asemeni predecesoarei sale, cea de-a doua generatie a modelului BMW Seria 1 a fost oferita la vanzare in mai multe versiuni de motorizare, atat cu patru, cat si cu sase cilindri in linie.

Daca varianta de top M135i si-a croit numaidecat loc in inima pasionatilor multumita performantelor din dotare, ei bine... optiunea M116i nu a avut nici pe departe o viata la fel de usoara.

Echipata cu un motor turbo de 1.6 litri si 136 cai putere, masina bavareza anunta o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 8.5 secunde - departe de timpii cu care ne-a obisnuit marca din Munchen.

Spre bucuria lui insa, acest exemplar a fost 'salvat' intre timp de specialistii companiei B&B Automobiltechnik, care au lucrat atat la unitatea de control, cat si la admisie sau chiar turbina.

Constand in 203 cai putere, care imping acum acul vitezometrului pana la, dar si dupa pragul celor 220 de kilometri pe ora, rezultatul in cauza este disponibil la vanzare pentru 1.498 de euro.

In plus, daca esti fericitul posesor al unui BMW 116i mai vechi de 2012 inclusiv, specialistii companiei B&B Automobiltechnik iti vor acorda si o reducere de 25% la pretul anterior amintit.

Pana sa apuce posesorii acestori masini sa depaseasca 200 CP cu motorul turbo de 1.6 litri si 136 cai putere, reamintim ca modelul bavarez se pregateste sa revina intr-o noua generatie.

Una care, dupa cum am tot precizat in ultimele saptamani, va renunta nu doar la propulsoarele cu sase cilindri in linie, ci si la platforma cu tractiune spate - pe care o va inlocui cu o arhitectura FWD.

BMW 116i de la B&B

BMW 116i de la B&B

BMW 116i de la B&B

Distribuie pe Facebook
mai multe