Doar din poze vei vedea fata acestui Ferrari 488. Supercarul italian are 772 CP si prinde 342 km/h

Doar din poze vei vedea fata acestui Ferrari 488. Supercarul italian are 772 CP si prinde 342 km/h
  • Cel mai nou tuning destinat modelului Ferrari 488 GTB vine de la Novitec Rosso
  • Tunerul german ofera numeroase accesorii din carbon, plus un total de 772 cai putere
  • Supercarul italian reusesc acum sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai 2.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou pachet de tuning destinat modelului Ferrari 488 GTB vine de la Novitec Rosso si include o putere maxima de pana la 772 CP. Plus un timp de numai 2.8 secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 km/h, respectiv o viteza de top de 342 de kilometri pe ora.

Dupa mai bine de doua decenii si jumatate, Ferrari a lansat pe piata un nou supercar cu motor V8 turbo montat central. 488 GTB este numele modelului care urmeaza aceeasi reteta precum legendarul F40 si ofera o putere maxima de 670 CP.

Insuficient? Ei bine, in acest caz ar trebui sa iei legatura cu cei de la Novitec Rosso, specialistii germani venind cu cateva modificari pentru propulsorul de 3.9 litri prezent la datorie. Modificari precum o resoftare a unitatii de control si un nou sistem de evacuare care, in ciuda simplitatii lor, s-au dovedit arhisuficiente pentru obtinerea unui plus de 102 cai putere.

Ferrari 488 GTB de la Novitec RossoFerrari 488 GTB de la Novitec Rosso

Asadar, spre deosebire de momentul iesirii sale de pe portile fabricii, supercarul italian se lauda acum cu un total de 772 CP, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h coborand astfel pana la 2.8 secunde. Viteza de top? 342 de kilometri pe ora.

Scurt si direct la subiect, nu vei apuca sa-i vezi prea des fata acestui Ferrari 488 GTB. Fata sau alte parti ale caroseriei, drept pentru care tinem sa-ti spunem inca de pe acum ca specialistii Novitec Rosso s-au pus pe modificat si oferta aerodinamica a modelului cu pricina. In libera traducere, asta inseamna numeroase elemente din fibra de carbon la nivel de exterior.

Ferrari 488 GTB de la Novitec RossoFerrari 488 GTB de la Novitec Rosso

Prelungirile proeminente destinate spoilerelor fata si spate, respectiv pragurilor laterale sau eleronul supradimensionat din dotarea capotei motorului nu sunt insa singurele imbunatatiri de acest gen, meniul continuand cu jante din aliaj de pana la 22 de inch.

Upgrade-urile interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, acelasi supercar italian alegandu-se in schimb cu un set de arcuri sport pentru coborarea garzii la sol. In plus, daca au ratat ocazia de a bifa aceasta optiune la momentul comenzii initiale, clientii pot apela la celebra companie germana de tuning si pentru un sistem hidraulic de ridicare a puntii fata.

Ferrari 488 GTB de la Novitec RossoFerrari 488 GTB de la Novitec Rosso

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Ferrari 488 GTB de la Novitec Rosso
mai multe