Drumul spre inalta societate: Bentley Continental GTC by Prior Design

Drumul spre inalta societate: Bentley Continental GTC by Prior Design
Laudandu-se in fata tuturor cu detalii precum motor W12 twin-turbo, 560 cai putere sau tractiune integrala, Bentley Continental GTC joaca in liga superioara a lumii auto. In plus, dupa interventia germanilor de la Prior Design, modelul britanicilor va reprezenta drumul tau spre inalta societate.
Distribuie pe Facebook

Botezat High Society, meniul companiei din Kamp-Lintfort include ingrediente precum spoiler fata cu prelungire, spoiler spate cu difuzor de aer, dar si un nou set de praguri laterale. Lista cu bunatati nu se incheie aici, ci continua cu noua capota a motorului, eleronul pentru portbagaj si sistemul de evacuare ce adauga "cativa cai putere in plus". Iar asta nu e tot. Aceeasi tema sportiva a fost transpusa si la exterior, acolo unde germanii de la Prior Design au inlocuit toate accesoriile din lemn cu unele realizate din fibra de carbon. Rezultatul? Un Bentley Continental GTC numai bun pentru fotbalisti.

In plus, indiferent de parerea ta, pachetul High Society poate fi comandat chiar acum. Indiferent de echipa sau campionatul in care joci.

Drumul spre inalta societate: Bentley Continental GTC by Prior Design Drumul spre inalta societate: Bentley Continental GTC by Prior Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Bentley Continental by Prior Design
mai multe