Dubita cu impresii de S-CLASS si PS4 ca sa nu te plictisesti. Totul este controlat prin voce

Dubita cu impresii de S-CLASS si PS4 ca sa nu te plictisesti. Totul este controlat prin voce
  • Imbunatatita de Klassen
  • Are scaune individuale de S-Class
  • Pretul este la cerere
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Klassen au prezentat lumii intregi un V-Class special. Dubita are, printre altele, scaune de S-Class, piele, carbon si un PlayStation 4 instalat la bord. In plus, totul poate fi controlat prin voce.

Cel mai scump Mercedes V-Class (stock) pe care banii il pot cumpara in prezent este varianta V300d Exclusive care vine cu ampatament marit, interior luxos si 239 de cai putere sub capota. Aceasta costa, in functie de piata, circa 94.000 de euro.

Daca vrei mai mult si te tin buzunarele, poti sa alegi un exemplar asemanator cu cel din clipul video de mai jos. Este modificat de Klassen si din oferta nemtilor nu lipsesc scaunele individuale de S-Class, pielea cu model diamantat, ornamentele din fibra de carbon, un televizor cu diagonala generoasa si chiar si un PlayStation 4.

Totul, inclusiv lumina ambientala, scaunele, masutele sau functia de masaj, poate fi controlat fie cu ajutorul unei tablete, fie vocal. Asadar, pasagerii nu vor trebui sa ridice nici macar un deget la bordul acestui V-Class tunat de Klassen.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2019