DuelL AG R56 - Un Mini Cooper cu aroma japoneza

DuelL AG R56 - Un Mini Cooper cu aroma japoneza
Doua culturi diferite, o singura creatie. Pe scurt, asa ai putea caracteriza proiectul companiei DuelL AG, care combina savoarea clasica a modelului Mini Cooper cu aroma extrema a tuningului japonez.
Distribuie pe Facebook

Daca nu ai auzit pana acum de DuelL AG, nu ar fi cazul sa te nelinistesti. Dupa aceasta incursiune in fascinanta lume a proiectului R56, va trece o buna perioada de timp pana ce iti vei scoate din minte numele companiei japoneze. Garantam!

O scurta vizita pe site-ul tunerului din Tara Soarelui Rasare releva faptul ca posesorii de Mini Cooper au la dispozitie doua kituri aerodinamice - unul mai cuminte, R50, si unul mai agresiv, R56. Cel din urma acompaniaza modelul prezentat aici.

DuelL AG R56 - Un Mini Cooper cu aroma japoneza

Disponibil si in fibra de carbon - fie carbon clasic, fie carbon argintiu, impresionantul body kit aduce cu sine in primul rand un nou spoiler fata, ce se bucura de un design similar celui prezent pe extremul Porsche 911 GT3 RS. De asemenea, capota a fost inzestrata cu numeroase prize de aer, in timp ce partii spate i se alatura un nou spoiler, acompaniat la randul sau de un difuzor de aer. Si lista cu imbunatatiri nu se opreste aici.

Vorbind de un demo car veritabil, din pachetul de tuning nu puteau lipsi nici pragurile laterale, extensiile pentru aripi - ce ascund noi jante, sau eleronul urias pentru plafon. Si, ca tot veni vorba de plafon, viitorii clienti pot opta si pentru o astfel de componenta realizata din fibra de carbon.

La final, cei care doresc sa serveasca si o portie de modificari tehnice beneficiaza de numeroase optiuni, precum admisie, intercooler, evacuare, suspensie si sistem de franare.

DuelL AG R56 - Un Mini Cooper cu aroma japoneza

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze DuelL AG R56
mai multe