Dupa Hoonicorn, Ken Block prezinta Ford-ul Transit "Vanicorn"

Dupa Hoonicorn, Ken Block prezinta Ford-ul Transit "Vanicorn"
  • Ford-ul Transit primeste atentia pilotului Ken Block
  • Duba vine cu jante OZ si suspensie Eibach
  • Masina va fi disponibila in Europa din toamna acestui an
Distribuie pe Facebook

Ken Block prezinta prima masina Ford, de strada, care ii poarta semnatura. Nu, nu este vreun Focus sau Fiesta extrem, ci un...Transit.

Pentru cei care au nevoie sa transporte multe materiale, dar si sa dea o tura de circuit pe Nurburgring mai apoi, Ken Block are raspunsul: un model personalizat Transit Van- Sport.

Ford Transit by Ken Block

Anul trecut, compania britanica Van-Sport a dezvoltat impreuna cu echipa de WRC M-Sport, o editie limitata a Ford-ului Transit, inspirata din versiunea de raliu a Focus-ului si pe care au echipat-o inclusiv cu o evacuare complet noua cu 4 iesiri.

Acum, pilotul devenit cunoscut in mare parte datorita episoadelor de Gymkhana in care "rupe mufa" unor masini precum Ford Focus, Ford Fiesta, Subaru Impreza sau extremul Ford Mustang cunoscut sub numele de "Hoonicorn", a modificat acest Transit Van-Sport in stilul specific.

Ford Transit by Ken BlockFord Transit by Ken Block

Desi Block nu a dat multe informatii despre aceasta noua duba care ii poarta semnatura, se poate observa ca a pastrat unele detalii ale proiectului original precum jantele OZ, caracteristice raliurilor sau suspensia Eibach datorita careia masina are o garda la sol mult mai mica decat modelul standard.

Block a schimbat insa culoarea alba, si a adaugat unele personalizari precum placuta care atesta ca Transit-ul ii poarta semnatura.

Ford Transit by Ken BlockFord Transit by Ken Block

Pretul ramane deocamdata necunoscut dar americanul a declarat ca masina va fi disponibila in Europa incepand cu toamna acestui an.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford Transit by Ken Block
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2016