E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar 30 de masini exista in toata lumea...

  • E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze
  • Doar 30 de masini exista in toata lumea, iar una e de vanzare
  • Limuzina Jaguar XJ12 TWR se vinde cu 25.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

... iar una este de vanzare, cu doar 65.661 de kilometri la bord. Pretul: undeva in jurul a 25.000 de dolari, dar merita fiecare banut in parte.

Una dintre cele mai rare masini construite vreodata poarta semnatura specialistilor de la Tom Walkinshaw Racing si a fost comercializata in doar 30 de exemplare. Pentru multi, limuzina Jaguar XJ12 TWR reprezinta o adevarata necunoscuta!

Jaguar XJ12 TWR de vanzare

Jaguar XJ12 TWR de vanzare

Multumita insa numeroaselor modificari de la nivelul caroseriei, aceasta se remarca numaidecat in trafic. O ajuta, ce este drept, si sunetul motorizarii cu 12 cilindri in V, a carei putere maxima ramane un mister chiar si in ziua de astazi.

In cabina, departe de privirile curiosilor, exclusivista limuzina Jaguar XJ12 TWR se dovedeste a fi intruchiparea perfecta a luxului. Scaunele imbracate in piele fina si ornamentele din lemn masiv se afla intr-o opozitie totala cu exteriorul agresiv.

Candva bijuteria jucatorului de golf John Woodhall, masina din cazul de fata pluseaza cu un rulaj de doar 65.661 de kilometri. La fel de bine mai suna si suma ceruta de actualul proprietar pe un site de specialitate: numai 25.000 de dolari.

25.000 de dolari pentru o limuzina din anul 1987, fie si ea un Jaguar XJ12 TWR, pare enorm la prima vedere. Dar, dupa cum precizam si initial, vorbim despre o productie limitata la 30 de exemplare - mult mai putin decat orice Ferrari nou.

Jaguar XJ12 TWR de vanzare

Jaguar XJ12 TWR de vanzare

Jaguar XJ12 TWR de vanzare

Jaguar XJ12 TWR de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Jaguar XJ12 TWR de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 Martie 2019