E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Numai cinci masini exista in toata lumea...

  • E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze
  • Numai cinci masini exista in toata lumea, iar una e de vanzare
Distribuie pe Facebook

... iar una tocmai a fost scoasa la vanzare, pe celebra platforma de licitatii Bring a Trailer. Cu doar putin peste 290 de kilometri la bord.

Una dintre cele numai cinci unitati Dodge Challenger SRT Demon echipate cu (cate) o caroserie realizata integral din fibra de carbon a fost scoasa recent la vanzare, pe celebra platforma de licitatii on-line Bring a Trailer. Fabricata in cursul anului 2018 si modificata ulterior de specialistii companiei SpeedKore din Wisconsin, Statele Unite ale Americii, impresionanta masina de inalta performanta cantareste acum cu aproximativ 90 de kilograme mai putin decat versiunea standard, de serie.

Dodge Challenger SRT Demon cu caroserie realizata integral din fibra de carbon

Sub capota, in schimb, puternica motorizare cu opt cilindri in V, plus un sistem de supraalimentare pe baza de compresor mecanic a scapat complet neatinsa, fara a primi vreun fel de modificare, astfel ca dezvolta in continuare 840 CP si 1.044 Nm in conditiile alimentarii cu carburant de curse - mai mult decat suficient pentru o... - atentie!, acceleratie de la 0 la 96 de kilometri pe ora in doar 2.3 secunde.

In ceea ce priveste aspectul estetic, un set de jante din aliaj cu design in cinci spite si diametrul de 18 inch insoteste la exterior caroseria realizata integral din fibra de carbon, in timp ce meniul specific departamentului interior include chiar si tapiterie din piele si Alcantara. Nu lipsesc insa din peisaj nici vitezometrul gradat pana la 200 de mile pe ora sau volanul multifunctional cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza, viitorul cumparatorul urmand a se bucura si de diferite dotari de lux.

Respectiva masina creata de specialistii companiei SpeedKore din Wisconsin, SUA, pe baza extremului Dodge Challenger SRT Demon a parcurs pana la momentul de fata undeva in jurul a 290 de kilometri si, cu mai bine de sase zile ramase pana la incheierea vanzarii ce se desfasoara pe celebra platforma de licitatii on-line Bring a Trailer, a primit cinci oferte diferite, printre care si una de... 60.000 de dolari.

Dodge Challenger SRT Demon cu caroserie realizata integral din fibra de carbon

Dodge Challenger SRT Demon cu caroserie realizata integral din fibra de carbonDodge Challenger SRT Demon cu caroserie realizata integral din fibra de carbon

Dodge Challenger SRT Demon cu caroserie realizata integral din fibra de carbon

Dodge Challenger SRT Demon cu caroserie realizata integral din fibra de carbon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Dodge Challenger SRT Demon cu caroserie realizata integral din fibra de carbon
mai multe