E cel mai tunat Audi R8 din lumea intreaga. Are motor de RS6 si o caroserie la care s-a lucrat 700 de ore.

E cel mai tunat Audi R8 din lumea intreaga. Are motor de RS6 si o caroserie la care s-a lucrat 700 de ore.
  • MTM scoate la vanzare un Audi R8 V10 Bi-Turbo de 802 CP
  • Fabulosul exemplar cu motor de RS6 Avant are o caroserie polisata la care s-a lucrat peste 700 de ore
  • Nota de plata se ridica la suma de 500.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Iti mai aduci aminte de Audi-ul R8 V10 BiTurbo prezentat de MTM cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din 2013? Ei bine, fabulosul exemplar cu motor de RS6 Avant si o caroserie la care s-a lucrat peste 700 de ore este acum de vanzare.

Alpina B3 Bi-Turbo, Brabus 800 Roadster, Hamann Mystere si Mansory Carbonado sunt doar cateva dintre proiectele cu care marile companii de tuning ale planetei au incercat sa cucereasca publicul prezent in cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2013.

Vizitatorii evenimentului cu pricina au mai putut admira la fata locului si un Audi R8 echipat cu motorul V10 bi-turbo al modelului RS6 Avant - cu mentiunea ca unitatea de 5.0 litri a primit toate imbunatatirile necesare dezvoltarii unui total de, atentie!, 802 cai putere.

Audi R8 V10 BiTurbo de vanzare

Pe langa transplantul operat sub capota, fabulosul exemplar pregatit de specialistii de la MTM reusea sa mai impresioneze si prin caroseria polisata pentru un plus de stralucire, operatiune in care au fost investite peste 700 de ore de munca, conform anuntului de vanzare.

Si daca tot am ajuns la cuvantul cheie al discutiei noastre, trebuie precizat ca viitorul client al acestui Audi R8 V10 Bi-Turbo se va mai alege si cu o serie de elemente aerodinamice realizate din fibra de carbon, respectiv un set de jante forjate de dimensiuni generoase.

Numeroase modificari intalnim, de asemenea, si la nivel de interior, acolo unde fabulosul exemplar pregatit de specialistii de la MTM ne intampina alaturi de un volan in trei spite cu parte inferioara plata, plus scaune de tip scoica si tapiterie din piele cusuta sub forma de carouri.

Audi R8 V10 BiTurbo de vanzare

Revenind la motorizarea V10 bi-turbo de 802 cai putere si 892 Newton-Metri, tinem sa mai facem urmatoarea prevedere: lucreaza alaturi de o cutie manuala in sase trepte si un sistem de tractiune integrala quattro, astfel ca primii 100 km/h sosesc dupa exact 3 secunde.

In schimb, acceleratia de la 0 la 200 kilometri pe ora se realizeaza in aproximativ 9.37 secunde, in timp ce sprintul 0 - 300 km/h devine realitate dupa 19.42 secunde. In ceea ce priveste viteza maxima, fabulosul Audi R8 pregatit de specialistii MTM promite un 350+ kilometri pe ora.

4.250 este numarul kilometrilor parcursi de acest exemplar fabricat in anul 2013, pe cand pretul cerut de celebra companie germana de tuning se ridica la... fabuloasa suma de 500.000 de euro - suficient pentru un Lamborghini Aventador LP700-4 si alte cateva maruntisuri.

Audi R8 V10 BiTurbo de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi R8 V10 BiTurbo de vanzare
mai multe