E o adevarata placere sa privesti catre Ford-ul americanilor de la Cinemotive Media

E o adevarata placere sa privesti catre Ford-ul americanilor de la Cinemotive Media
  • Lumea tuningului ne face astazi cunostinta cu un Ford Fiesta ST complet modificat
  • Exemplarul cu pricina propune la nivel de exterior o caroserie turcoaz si jante in cinci spite
  • Alte imbunatatiri includ suspensie coilover, frane Baer, evacuare Cobb, plus altele
Distribuie pe Facebook

Nu stim insa daca din cauza nuantei de turcoaz de la nivelul caroseriei sau a jantelor in cinci spite ce imbina negrul mat cu bronzul stralucitor, asa ca poate ne ajuti chiar tu cu aceasta dilema.

Livrat la pachet alaturi de un 1.6 turbo ce dezvolta putin peste 180 de cai putere, actualul Fiesta ST este genul de automobil pe care nu vrei sa-l subestimezi.

In ciuda dragalaseniei sale, ilustrata atat de dimensiunile mini ale caroseriei, cat si de zambetul larg din dotarea partii frontale, micul Ford are nevoie de mai putin de 7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Greutatea redusa, care se invarte in jurul valorii de 1.160 de kilograme, contribuie si ea din plin la reusitele in materie de performanta ale actualului Fiesta ST, insa asta nu inseamna neaparat ca absolut totul este perfect in cazul de fata.

Ford Fiesta ST Cinemotive MediaFord Fiesta ST Cinemotive Media

Ford Fiesta ST Cinemotive Media

Ba dimpotriva: privind catre exemplarul americanilor de la Cinemotive Media, observam cat de mult loc pentru imbunatatiri lasa autoturismul marca Ford.

De exemplu, prelungirea frontala proaspat aparuta in peisaj completeaza perfect design-ul spoilerului, pe cand jantele in cinci spite ce imbina negrul mat cu bronzul stralucitor se potrivesc de minune cu turcoazul caroseriei.

Chiar si asa, toate aceste modificari ar fi fost operate in zadar in cazul in care suspensia BC Racing de tip coilover, respectiv sistemul de franare echipat cu discuri de dimensiuni generoase si etriere Baer Brakes 6P ar fi lipsit din peisaj.

Despre interiorul Ford-ului prezent in cazul de fata nu avem nici un fel de informatie, detaliu sau fotografie oficiala, insa putem spune ca vestile bune continua.

Continua cu admisia, intercooler-ul, evacuarea si chip tuning-ul care-i confera propulsorului turbo de 1.6 litri din echiparea actualului Fiesta ST un plus (mai mult sau mai putin serios) de motivatie.

Ford Fiesta ST Cinemotive Media

Ford Fiesta ST Cinemotive Media

Ford Fiesta ST Cinemotive Media

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Ford Fiesta ST Cinemotive Media
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2015