E una dintre cele mai ieftine masini ale planetei, dar nu exista persoana care sa nu intoarca privirea dupa ea

E una dintre cele mai ieftine masini ale planetei, dar nu exista persoana care sa nu intoarca privirea dupa ea
  • Cel mai nou tuning pentru Toyota C-HR vine de la Kuhl Racing
  • Meniul pregatit de japonezi include spoilere agresiv stilizate
  • Oferta continua cu jante in cinci spite duble si alte bunatati
Distribuie pe Facebook

Cele mai spectaculoase proiecte de tuning au la baza, deseori, automobile care costa o intreaga avere. Nu acelasi lucru se poate spune insa si despre ultima creatie a companiei Kuhl Racing, ce porneste de la o masina de numai 19.397 euro.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ sapte luni, noua Toyota C-HR se numara printre cele mai populare masini ale momentului. In Europa, de exemplu, pana la sfarsitul primului trimestru al anului 2017 au fost vandute peste 31.800 unitati, si aceasta in conditiile in care clientii nu au la dispozitie nici macar un singur motor diesel.

Asadar, tinand cont de succesul automobilului japonez, nu este deloc de mirare ca marile companii de tuning ale planetei se bat in modificari pentru acesta. Ultima astfel de isprava ii are ca actori principali pe specialistii Kuhl Racing, care au pregatit un tratament radical pentru caroseria in cinci portiere a crossover-ului nipon.

Intr-o alta ordine de idei, exteriorul nonconformist al noii Toyota C-HR a primit o pereche de spoilere agresiv stilizate, cu prize uriase la nivelul partii frontale. Pe langa difuzorul proeminent de aer, vantul schimbarii care a cuprins partea din spate a popularei masini aduce cu sine si un ornament central pentru sistemul de evacuare.

Profilul exemplarului iesit din mainile specialistilor Kuhl Racing este caracterizat de un set de jante cu design in cinci spite duble si o buza cromata. Nota finala este data insa de garda la sol mai joasa cu cateva zeci bune de milimetri si unghiul negativ al rotilor, care transforma automobilul japonez intr-o aparitie extrem de spectaculoasa.

Clientii sperau ca modificarile sa continue si la nivel de interior sau, de ce nu, sub capota vor ramane dezamagiti. Din pacate, doza de sportivitate alaturi de care ne intampina aceasta Toyota C-HR nu are corespondent si la nivel de cabina, in timp ce fisa cu specificatii tehnice arata atat de multi / de putini cai putere ca si pana acum.

Toyota C-HR de la Kuhl Racing

Toyota C-HR de la Kuhl Racing

Toyota C-HR de la Kuhl Racing

Toyota C-HR de la Kuhl Racing

Toyota C-HR de la Kuhl Racing

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Toyota C-HR de la Kuhl Racing
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Iulie 2017