edo competition converteste Enzo Ferrari in FXX Evoluzione

edo competition converteste Enzo Ferrari in FXX Evoluzione
Tunerul german edo competition se joaca cu „metale grele”, dupa cum ne-am obisnuit deja, prezentand un nou concept dupa Ferrari Enzo, mai precis FXX Evoluzione...
Distribuie pe Facebook
Ce justifica totusi acest nume pretentios si pompos „FXX”?!? Cat de simplu se raspunde la intrebare: 840 CP si 780 Nm „storsi” dintr-un motor de 6.3 L – varianta de 6.0L de pe Enzo, imbunatatita. Cand zic „imbunatatita” ma refer la multe interne schimbate, printre care regasim axele cu came, arcurile de supape din titan, cilindrii noi si un sistem de evacuare marit.

Tot la capitolul performante inscriem si cele 3.2 secunde necesare pentru atingerea vitezei de 100 km/h si maximul de „doar” 390 km/h. Printre imbunatatiri, edo competition a mai bifat si timpi foarte buni in schimbarea vitezelor – 60 milisecunde (fata de o masina de F1 care inregistreaza 40 milisecunde).

Noul Enzo FXX este echipat cu jante pe 19” / 20” fata - spate si un kit aerodinamic special conceput pentru acest model.

Cat costa aceasta bijuterie pe roti nu avem de unde sa stim, oricum este de asteptat o suma formata din sase cifre, sau mai multe...

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze edo FXX Evoluzione
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Septembrie 2009