El este M3-ul (E30) pe care ti-l doresti. Are un motor I6 turbo si o cutie manuala in sase trepte

El este M3-ul (E30) pe care ti-l doresti. Are un motor I6 turbo si o cutie manuala in sase trepte
  • Un BMW M3 E30 cu motorul N55 al modelului M135i a fost scos la vanzare
  • Motorizarea I6 turbo de trei litri a primit numeroase modificari pentru un total de 450 CP
  • Pretul de vanzare al masinii bavareze a fost fixa la suma de 69.250 euro
Distribuie pe Facebook

A iesit de pe portile fabricii alaturi de o unitate aspirata in patru cilindri, dar a schimbat-o ulterior cu un motor I6 turbo. In cazul acestui BMW M3 E30 insa, surprizele nu se opresc chiar aici...

Desi au trecut mai bine de doua decenii si jumatate de la momentul iesirii sale de pe linia de productie a fabricii BMW, acest M3 E30 se vinde pentru o suma similara celei necesare achizitionarii noului model.

Exista insa si un motiv pentru care "vechea" masina bavareza costa 69.250 de euro. Exact, a primit numeroase modificari de-a lungul vietii sale, lista cu bunatati anuntand inclusiv un transplant de motor.

BMW M3 E30 cu motor turboBMW M3 E30 cu motor turbo

Intr-o alta ordine de idei, spre deosebire de modelul standard - care ascunde sub capota o unitate aspirata in patru cilindri si de 2.3 litri, acest BMW M3 E30 este pus in miscare de acelasi propulsor N55 precum M135i.

Ce-i drept, in cazul de fata vorbim despre o versiune de aproximativ 450 de cai putere a celebrei motorizari I6 turbo de trei litri, livrata la pachet alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte.

Nu avem nici cea mai mica idee de timpul in care se realizeaza acum acceleratia de la 0 la 100 km/h, insa putem spune in schimb ca vitezometrul original a fost inlocuit cu unul gradat pana la 300 kilometri pe ora.

BMW M3 E30 cu motor turbo

Tot despre "vechea" masina bavareza de 69.250 de euro mai avem de adaugat si faptul ca ofera o suspensie coilover KW Variant 3, respectiv un sistem de franare cu discuri care masoara in cazul puntii fata 330 milimetri.

Referitor la partea estetica, meniul propus de acest BMW M3 E30 se compune din numeroase elemente exterioare din fibra de carbon, plus jante BBS pe 18 inch si interior imbracat intr-o combinatie de piele / piele intoarsa.

Vopseaua Oxford Green II este insa cea care va atrage atentia tuturor celor din jur, o nuanta de verde intampinandu-ne inclusiv la nivelul scaunelor fata de tip scoica, respectiv banchetei spate.

BMW M3 E30 cu motor turboBMW M3 E30 cu motor turbo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW M3 E30 cu motor turbo
mai multe