El este singurul om din lume care conduce asa ceva. Oficial, masina bavareza nici nu exista

El este singurul om din lume care conduce asa ceva. Oficial, masina bavareza nici nu exista
  • El este singurul om din lume care conduce asa ceva
  • Oficial, masina bavareza nici nu exista
Distribuie pe Facebook

Spune-i oricui ca esti proprietarul unui BMW M3 E46 cu cinci portiere si nimeni nu te va crede. Ba dimpotriva: toata lumea va vedea un ciudat in persoana ta. Complet normal, daca tinem cont ca un astfel de model nu a fost niciodata oferit oficial.

Atunci cand a venit vorba despre optiunile specifice gamei M3, bavarezii de la BMW au mizat pe o strategie complet diferita de cea aplicata de Mercedes ori Audi. Intr-o alta ordine de idei, celebrul producator bavarez de automobile nu a oferit niciodata si o varianta Touring a legendarului sau autoturism de inalta performanta.

Nu toti cumparatorii s-au aratat incantati de aceasta decizie, insa au fost obligati sa accepte, intr-un fel ori altul, situatia: unii s-au multumit cu versiunile disponibile din fabrica, altii au parasit vasul si s-au alaturat competitiei. Exista si o a treia categorie, formata din persoanele care si-au construit propriul exemplar. Despre un astfel de caz este vorba si in cazul de fata.

Oferit in schimbul unei sume de circa 56.000 de euro, modelul in cauza se remarca, drept urmare, atat printr-o pereche de spoilere agresiv stilizate, cat si printr-un set de aripi proeminente, lista atractiilor exterioare cuprinzand, mai mult ori mai putin surprinzator, inclusiv jante Japan Racing cu diametrul de 19 inch. Daca vine vorba, in schimb, despre departamentul interior, din meniu nu lipsesc nici scaunele sport, sculptate atent, nici volanul multifunctional, condimentat cu trei spite.

Acelasi BMW M3 Touring asamblat in nordul Europei se mai poate lauda, oarecum inutil de precizat, si cu o motorizare I6 de 3.2 litri, legendarul propulsor pe benzina primind un compresor mecanic pentru o putere de 575 de cai. Astfel explicandu-se si prezenta suspensiei de tip coilover sau a discurilor de franare de pana la 380 de milimetri, semnate K-Sport.

BMW 320i Touring transformat in BMW M3 Touring

BMW 320i Touring transformat in BMW M3 Touring

BMW 320i Touring transformat in BMW M3 Touring

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW 320i Touring transformat in BMW M3 Touring
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2023