El este singurul om din lume care conduce asa ceva. Oficial, masina nici nu exista

El este singurul om din lume care conduce asa ceva. Oficial, masina nici nu exista
  • Un britanic si-a construit propriul BMW M3 Touring
  • Proiectul are la baza generatia F31 a modelului bavarez
  • Sub capota a fost instalat motorul S55 de trei litri
Distribuie pe Facebook

Spune-i oricui ca esti proprietarul unui BMW M3 Touring si nimeni nu te va crede. Ba dimpotriva: toata lumea va vedea un ciudat atunci cand va privi spre tine. Complet normal, daca tinem cont ca masina nici nu exista oficial.

Atunci cand a venit vorba de completarea gamei M3, BMW a luat o decizie diametral opusa strategiei aplicate de oficialii companiilor rivale Audi si Mercedes. Pe scurt, producatorul bavarez de automobile nu are de gand sa ofere si o versiune break a modelului sau de inalta performanta si dimensiuni medii.

Nu toti clientii s-au aratat incantati de acest anunt, insa au fost nevoiti sa se conformeze. Unii s-au multumit cu varianta in patru portiere, altii au parasit vasul si s-au alaturat competitiei, celor doua categorii alaturandu-li-se si o a treia, formata din acele persoane care si-au construit propriul exemplar de vis.

BMW M3 Touring (F81)

BMW M3 Touring (F81)

Despre o astfel de situatie este vorba si in cazul de fata, un britanic care iubeste masinile cu prea mult patos - pentru binele lui financiar, dand lumii cel mai probabil primul si, daca instinctul nu ne inseala, singurul BMW M3 F81. Transformarea cuprinde toate piesele la care te-ai astepta, inclusiv motorul S55.

La acest moment, nimeni nu cunoaste pretul conversiei care ii va lasa cu gura cascata chiar si pe cunoscator, dar suna ca si cand am avea de-a face cu un proiect de tuning extrem de costisitor. Daca le vrei de noi, sa alegi tu vopseaua caroseriei, culoarea pielii sau dotarile de lux, nici alternativele nu sunt mai ieftine.

Un Alpina B3 S Biturbo, daca tot suntem la capitolul BMW-uri in cinci usi cu pretentii sportive, porneste de la 74.700 de euro in conditiile in care optezi pentru versiunea cu tractiune spate. Daca vrei varianta Allrad, denumirea bavarezilor pentru 4x4, atunci pregateste-te sa scoti alte 2.900 de euro din buzuar.

BMW M3 Touring (F81)

BMW M3 Touring (F81)

BMW M3 Touring (F81)

BMW M3 Touring (F81)

BMW M3 Touring (F81)

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW M3 Touring (F81)
mai multe