El este VELOCITY. Cel mai recent proiect, editie limitata, al britanicilor de la Overfinch

  • Productie limitata
  • Elemente aerodinamice din fibra de carbon
  • Motorul V8 dezvolta 565 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Tunerul britanic a dezvaluit cel mai recent proiect, botezat Velocity. Acesta este bazat pe Range Rover-ul 5.0 Supercharged si propune o gama larga de modificari estetice, atat la exterior cat si la interior.

Spre deosebire de Startech, care are un stil de tuning ceva mai discret, britanicii de la Overfinch au adoptat pe un stil mai extravagant. Sa luam ca exemplu cel mai recent proiect, botezat Velocity, care urmeaza sa fie produs intr-un numar limitat de unitati.

Range Rover Velocity

Acesta are la baza Range Rover-ul 5.0 Supercharged, cu ampatament standard sau extins, astfel ca ascunde sub capota un propulsor V8 de 5.0 litri supraalimentat, care dezvolta 565 de cai putere. In ciuda gabaritului, suta de kilometri pe ora este atinsa in 5.5 secunde iar viteza maxima este de 250 km/h.

Range Rover Velocity

Overfinch accentueaza si mai mult aceste performante cu un bodykit specific, care include o grila frontala, spoiler fata, praguri, prize de aer supradimensionate, capota, bara spate, difuzor de aer, patru terminatii pentru sistemul de evacuare si un set de jante Cyclone cu diametrul de 23 de inch.

Range Rover Velocity

Majoritatea elementelor pachetului aerodinamic sunt confectionate din fibra de carbon, inclusiv grila, ornamentele de pe aripi sau eleronul montat discret deasupra lunetei.

Range Rover VelocityRange Rover Velocity

Clientii isi pot configura interiorul SUV-ului dupa bunul lor plac, avand in vedere ca oferta tunerului este extrem de bogata in acest sens. Masina din aceste imagini are tapiterie din piele neagra cu model, cusaturi albe si logo-ul Overfinch pe tetierele scaunelor.

Range Rover Velocity

Din pacate, singura modificare de ordin tehnic este instalarea propriului sistem de evacuare activ, astfel ca unitatea V8 nu se lauda cu o crestere semnificativa de putere.

Range Rover Velocity

Range Rover Velocity

Range Rover Velocity

Range Rover Velocity

Range Rover Velocity

Range Rover Velocity

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Range Rover Velocity
mai multe