Elvetienii intampina iarna cu... un M4 Cabrio de 540 CP si 327 km/h

Elvetienii intampina iarna cu... un M4 Cabrio de 540 CP si 327 km/h
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat BMW-ului M4 Cabrio vine de la Dahler
  • Oferta companiei elvetiene aduce in prim plan doua cresteri diferite de putere
  • Meniul cu pricina vizeaza inclusiv partea estetica a modelului bavarez
Distribuie pe Facebook

Frigul a lovit cu putere continentul european, insa vremea rece de afara nu pare sa-i fi speriat si pe cei de la Dahler.

Ba dimpotriva: celebra companie elvetiana de tuning a anuntat recent un pachet cu bunatati pentru toti acei posesori de BMW M4 Cabrio care aleg sa se bucure in continuare de masina din dotare.

Vorbim, bineinteles, despre un pachet cu bunatati care vizeaza inclusiv partea mecanica a modelului bavarez de inalta performanta, clientii Dahler avand la dispozitie doua optiuni pentru unitatea I6 ascunsa sub capota.

Prima dintre acestea urca puterea maxima a propulsorului bi-turbo de trei litri pana la 510 CP, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 96 km/h coborand, drept urmare, pana la patru secunde.

BMW M4 Cabrio de 540 CP

BMW M4 Cabrio de 540 CP

Si mai interesanta este optiunea cu numarul doi, posesorii modelului bavarez de inalta performanta urmand a se bucura in urma tratamentului cu pricina de un total de 540 CP. Plus o viteza de 327 de kilometri pe ora.

Asadar, tinand cont de aceste noi cifre si valori, nu este deloc de mirare ca oferta celebrei companii elvetiene de tuning include si o suspensie complet ajustabila, respectiv un sistem de franare pe masura.

Costul meniului pregatit de Dahler si destinat BMW-ului M4 Cabrio ramane, pentru moment, un mare mister, insa e bine de stiut ca acesta vizeaza si aspectul estetic al modelului bavarez de inalta performanta.

Aspect care poate fi imbunatatit atat cu ajutorul unei prelungiri frontale din carbon, cat si prin intermediul unor jante din aliaj cu design in zece spite si de dimensiuni generoase.

BMW M4 Cabrio de 540 CP

BMW M4 Cabrio de 540 CP

BMW M4 Cabrio de 540 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze BMW M4 Cabrio de 540 CP
mai multe