Englezii s-au pus pe tunat Mustang-uri. Simbolul american dus in 800 de cai de Sutton Bespoke

Englezii s-au pus pe tunat Mustang-uri. Simbolul american dus in 800 de cai de Sutton Bespoke
  • Ford-ul Mustang a fost tunat de Sutton Bespoke
  • Proiectul a fost denumit Sutton CS800
  • Va fi prezentat la Monaco
Distribuie pe Facebook

Ford-ul Mustang a primit un pachet de tuning destul de interesant din partea londonezilor de la Sutton Bespoke. Proiectul a fost denumit Sutton CS800 si va fi prezentat la Monaco in cadrul evenimentului Top Marques, care isi va deschide portile in data de 20 aprilie.

Mustang-ul este fara indoiala una dintre cele mai reprezentative modele pentru industria auto americana. Odata cu aceasta ultima generatie, aceasta legenda produsa de Ford inca din 1965 a devenit un model global, putand astfel fi achizionat si de clientii de pe alte piete inafara Statelor Unite ale Americii.

Sutton CS800

Printre acestea se numara si Marea Britanie, unde in ciuda tuturor indoielilor acest model a prins destul de bine. Astfel se face ca englezii merg acum mai departe si s-au pus pe tunat acest simbol american.

Sutton CS800

Cei care au luat fraiele in maini sunt londonezii de la Sutton Bespoke care au pus mana pe un Ford Mustang si l-au transformat in Sutton CS800. Exteriorul a primit mai multe elemente din fibra de carbon, o capota asemanatoare cu cea a versiunii Super Snake, o priza de aer supradimensionata, si un set de jante din aliaj.

Sutton CS800

La interior iti sare imediat in ochi bordul din fibra de carbon creat special pentru acest proiect, scaunele Recaro, nuca schimbatorului de viteze OEM si emblema tunerului britanic montata pe bord si brodata pe scaune.

Sutton CS800

Cele mai interesante noutati vin de sub capota, acolo unde propulsorul V8 de 5.0 litri a primit un intercooler de inalta performanta, un Stage 2 pentru superchargerul Whipple, injectoare noi, catalizatoare cu debit marit, o admisie mai mare si un sistem de evacuare activ cu patru iesiri. Ford-ul Mustang a primit deasemenea si o suspensie ajustabila pe 3 nivele.

Sutton CS800

Tot ce stim este ca motorul dezvolta acum 800 de cai putere, iar specialistii de la Sutton Bespoke vor demonstra ce poate acest muscle-car la Monaco, cu ocazia evenimentului Top Marques. Acestia au precizat ca testele se vor desfasura pe bine-cunoscutul circuit stradal de Formula 1 din Principat si ca fiecare CS800 va fi vandut pentru 64.950 de lire sterline (aproximativ 77.500 de euro). In plus, pentru cei care nu vor intregul pachet, tunerul englez ofera elementele si separat.

Sutton CS800

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Sutton CS800
mai multe