Essen Motor Show 2010 - BMW Seria 5 by Kelleners Sport aduce savoarea viitorului M5

Essen Motor Show 2010 - BMW Seria 5 by Kelleners Sport aduce savoarea viitorului M5
Cei care au o problema personala cu designul gentil de care se bucura noul BMW Seria 5 vor fi bucurosi sa afle ca germanii de la Kelleners Sport i-au injectat sedanului bavarez o doza serioasa de agresivitate si putere.
Distribuie pe Facebook
Pregatit sa cucereasca privirile tuturor celor prezenti la Essen Motor Show 2010, noul BMW Seria 5 by Kelleners Sport se remarca in special printr-un nou kit aerodinamic, semnalizat de nelipsita prezenta a LED-urilor. Asadar, partea frontala a fost invadata de un nou spoiler cu prize de aer de dimensiuni generoase, in timp ce in partea din spate si-a facut aparitia un nou spoiler cu difuzor inclus. Alte detalii includ praguri laterale, eleron pentru portbagaj, suspensie mai joasa cu aproximativ 30 milimetri, evacuare cu patru tobe de esapament si jante pe 19 sau 20 inci, creatia tunerului german aducand o doza de savoare de viitor BMW M5.

Essen Motor Show 2010 - BMW Seria 5 by Kelleners Sport inspira agresivitate si putere

Sub capota, cei de la Kelleners Sport au optimizat unitatea de control a deja-potentului BMW 535i, rezultatul fiind imediat: motorul supraalimentat de 3.0 litri dezvolta acum nu mai putin de 367 cai putere si 480 Nm!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Essen Motor Show 2010 - BMW Seria 5 by Kelleners Sport
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Decembrie 2010