Essen Motor Show 2011: ABT R8 GTR promoveaza siguranta in tuning

Ca in fiecare domeniu, siguranta ar trebui sa ocupe primul loc si atunci cand vine vorba de tuning. Asadar, opteaza intotdeauna pentru piese aftermarket originale si de o calitate superioara. Altfel risti sa te trezesti cu acest ABT R8 GTR, imbracat in haine politienesti, pe urmele tale.
Distribuie pe Facebook

In cazul in care nu esti deloc familiarizat cu campania Tune it! Safe!, aceasta reprezinta o initiativa comuna a Ministerului German al Transporturilor si a VDAT (asociatia germana a tunerilor de automobile) ce are ca scop promovarea sigurantei in tuningul auto. Anul acesta, efortul celor doua mari institutii din Germania va fi facut cunoscut de recent-lansatul ABT R8 GTR.

Essen Motor Show 2011: ABT R8 GTR promoveaza campania Tune it! Safe!

Iar daca ai uitat de ce este capabila creatia companiei din Kempten, atunci tinem neaparat sa-ti reamintim cateva dintre lucrurile esentiale. Pentru inceput, puterea maxima a crescut cu aproximativ 100 CP, 'Politia Tuningului' bucurandu-se acum de un V10 ce produce 620 cai putere. De asemenea, greutatea a scazut cu 100 de kilograme, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in numai 3.2 secunde.

Essen Motor Show 2011: ABT R8 GTR promoveaza campania Tune it! Safe!

Tot la capitolul performante trecem in revista si acceleratia de la 0 la 200 km/h in 9.9 secunde, respectiv viteza maxima de 325 km/h. Cu toate acestea, principala atractie a modelului ABT R8 GTR este reprezentata de manevrabilitatea exemplara - datorata kitului aerodinamic dezvoltat in tunelul de vant, noii suspensii ajustabile si sistemului de franare dotat cu discuri ceramice.

Essen Motor Show 2011: ABT R8 GTR promoveaza campania Tune it! Safe!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Essen 2011: ABT R8 GTR Tune it! Safe!
mai multe