Este BMW-ul suprem. Ofera 605 CP si lux cat cuprinde

Este BMW-ul suprem. Ofera 605 CP si lux cat cuprinde
  • Noul Alpina B7 a debutat oficial in aceasta primavara
  • Super-limuzina bavareza ofera un V8 bi-turbo de 608 CP
  • Clientii vor avea la dispozitie numeroase dotari de lux
Distribuie pe Facebook

In cazul in care nu te-ai prins inca despre ce-i vorba, ei bine... subiectul principal al acestui material il reprezinta modelul B7 BiTurbo de la Alpina.

A debutat in premiera mondiala chiar la inceputul primaverii si a reusit sa surprinda o lume intreaga cu performantele sale? Numai 3.7 secunde pana la suta si 310 kilometri pe ora la un asemenea gabarit?

Exista insa o explicatie clara care sta in spatele acestor cifre si numere, fiecare B7 BiTurbo livrat de germanii de la Alpina ascunzand sub capota un potent V8 bi-turbo de 4.4 litri si 608 cai putere.

Alpina B7 - Poze RealeAlpina B7 - Poze Reale

Mai mult de-atat, super-limuzina producatorului din Buchloe se mai poate lauda si cu un cuplu maxim de 800 Nm, respectivele valori ajungand catre toate cele patru roti prin intermediul unei automate in opt trepte.

Pachetul tehnic - care mai cuprinde si directie integrala, Active Roll Stabilization sau diverse imbunatatiri la nivelul suspensiei si franelor, nu este insa singurul punct forte al noului Alpina B7 BiTurbo.

Super-limuzina producatorului din Buchloe reuseste sa iasa in evidenta inclusiv prin stilul si eleganta conferite de modificarile subtile aduse spoilerelor fata si spate, respectiv jantelor din aliaj.

In ceea ce priveste departamentul interior, ei bine... exceptand propunerile Alpina in materie de piele si lemn, meniul oferit de noul B7 BiTurbo este acelasi ca in cazul BMW-ului Seria 7 aflat la baza.

Alpina B7 - Poze Reale

Alpina B7 - Poze Reale

Alpina B7 - Poze Reale

Sursa Foto: Autogespot

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Alpina B7 - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2016