Este cel mai urat Ford Mustang pe care l-ai vazut. Unde mai pui ca acum se vinde pe suma asta

Este cel mai urat Ford Mustang pe care l-ai vazut. Unde mai pui ca acum se vinde pe suma asta
  • Farurile sunt imprumutate de la un Lotus Elise
  • Partea dorsala te duce cu gandul la Cadillac
  • Bordul indica aproape 60.000 de kilometri rulati
Distribuie pe Facebook

Privit ca fiind cel mai urat Mustang din toate timpurile, pe buna dreptate dealtfel, acest exemplar isi cauta acum un nou proprietar pe un site de profil din Statele Unite ale Americii.

Constructorul american de automobile a lansat a cincea generatie Mustang in 2004 cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Productia a incetat 10 ani mai tarziu, iar in ciuda vanzarilor deloc rele, acest model nu a reusit sa impresioneze foarte mult cu designul sau.

Ford Mustang din 2007

Industria tuningului le-a sarit in ajutor celor care doreau sa-si infrumuseteze masina, insa unii au vrut sa faca totul pe cont propriu. Rezultatul final nu a fost intotdeauna apreciat, iar un exemplu de un asemenea esec este si acest Mustang din 2007.

Ford Mustang din 2007

Chiar daca nu au nicio legatura cu modelul brand-ului din Michigan, lista modificarilor include un set de faruri imprumutate de la un Lotus Elise, stopuri luate de la un Cadillac din 1989, prize de aer a la Ferrari Testarossa pe laterale si...cam atat.

Ford Mustang din 2007

Potrivit anuntului de vanzare, noile elemente de caroserie au fost confectionate manual din otel, inafara de usi, portbagaj si plafon. Capota cu cele doua prize de aer total inestetice, ascunde un propulsor V6 caruia i-a fost alaturat un supercharger Vortech.

Ford Mustang din 2007

In acesti 11 ani, Mustangul in cauza a parcurs aproape 60.000 de kilometri, iar in 2013, actualul proprietar a mai incercat sa-l vanda o data. Desigur, nu a reusit sa gaseasca pe cineva care sa-i aprecieze lucrarea si sa-i plateasca suma de 32.500 de dolari.

Ford Mustang din 2007

De aceasta data, omul nostru a inteles "unicitatea" proiectului sau, astfel ca este dispus sa renunte la el pentru 5.995 de dolari.

Ford Mustang din 2007

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford Mustang din 2007
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Ianuarie 2018