Este mai mult decat ofera orice Mustang de la Ford. Cati cai are cea mai noua creatie Roush

Este mai mult decat ofera orice Mustang de la Ford. Cati cai are cea mai noua creatie Roush
  • Roush a dezvoltat un pachet Stage 3 pentru Mustang GT
  • Motorul a primit un compresor mecanic Eaton
  • Tunerul a dat deja startul comenzilor
Distribuie pe Facebook

Tunerul american a prezentat un nou pachet de tuning Stage 3 pentru Ford-ul Mustang GT. Acesta poate fi deja comandat si vine alaturi de o garantie de 3 ani pentru caroserie si de 5 ani pentru sistemul de propulsie.

Ford a dat lovitura cu cea de-a sasea generatie Mustang iar faptul ca vine celebrul muscle car la nivel mondial a fost una dintre cele mai multe decizii ale sefilor companiei. La scurt timp dupa lansare, noul Mustang a devenit cea mai vanduta masina sport din lume.

Mustangul nu este popular doar printre clienti, ci si printre tuneri. Cel mai recent pachet vine de la Roush si impinge motorul V8 de 5.0 litri in 710 cai putere si 827 Nm cuplu livrat exclusiv puntii spate. Pentru a ajunge la aceste valori, americanii au instalat un compresor mecanic Eaton R2650 cu admisie custom.

Roush Mustang Stage 3

Si asta nu e tot. Ca sa fie si mai atractiv, Stage 3-ul mai include o suspensie ajustabila, jante cu diametrul de 20 de inch, pachet aerodinamic, un sistem de evacuare activ si nu in ultimul rand, mai multe modificari la interior.

Roush a dat deja startul comenzilor si a anuntat pretul: 22.925 de dolari, plus un Mustang GT (asta daca nu ai deja unul). Partea cea mai buna este garantia oferita, de 3 ani sau in limita a 36.000 de mile pentru caroserie si de 5 ani sau 60.000 de mile pentru intregul sistem de propulsie.

In lipsa unui Shelby GT500, care intarzie sa apara, cel mai puternic Mustang oferit de Ford este GT350-ul. Acesta ascunde sub capota un propulsor V8 de 5.2 litri, care dezvolta 528 de cai putere si 582 Nm cuplu. Despre aceasta unitate se spune ca este cel mai puternic motor aspirat natural (de strada) din istoria Ford.

Desi impresionant, acest pachet Stage 3 oferit de Roush paleste in fata proiectului conationalilor de la Hennessey. Botezat Heritage Edition Mustang, pentru ca marcheaza cele 10.000 de masini modificate de tunerul din Texas, acesta dispune de 808 cai putere la 7.200 de rotatii pe minut si 918 Nm cuplu la 4.500 rpm.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Septembrie 2018