Este un fan inrait al jocului Call of Duty, asa ca a vrut o masina pe masura. In loc de arme pe plafon are jante pe 26

  • Jeep a lansat in 2011 o editie speciala pentru Wrangler
  • Aceasta promova jocul Call of Duty: Modern Warfare 3
  • Jantele Forgiato de 26 de inch sunt incaltate cu anvelope de 37 de inch
Distribuie pe Facebook

In urma cu ceva ani, americanii de la Jeep au dezvoltat o versiune speciala botezata Call of Duty: MW3, pentru a celebra lansarea celebrului joc de actiune cu acelasi nume. Masina din imagini respecta tema, dar este asamblata de un atelier de tuning din Statele Unite ale Americii.

La finalul anului 2011 se lansa jocul Call of Duty: Modern Warfare 3, iar pentru a-l promova, Jeep a dezvoltat o editie speciala cu acelasi nume, bazata pe modelul Wrangler. Aceasta putea fi comandata numai impreuna cu nivelul de echipare Rubicon si aducea cateva modificari inspirate de celebrul shooter.

Jeep Wrangler Call of Duty:MW3

Spre exemplu, o grafica speciala pe aripi si pe capacul rotii de rezerva, spoiler fata cu troliu incorporat, capota custom, diferentiale blocabile, cutie de transfer si anvelope speciale pentru teren accidentat cu diametrul de 32 de inch. Nu lipseau desigur logo-urile Call of Duty de la interior.

Jeep Wrangler Call of Duty:MW3

Un astfel de Wrangler special este si cel din imagini, numai ca proprietarul l-a dat pe mana unui atelier de tuning din statul american Tennnessee pentru a-l personaliza si mai mult. Modificarile primite sunt...putin mai extravagante, sa le spunem asa, si includ blocuri de lumini verzi, o banda LED auxiliara pe plafon si cateva imbunatatiri aduse suspensiei.

Jeep Wrangler Call of Duty:MW3

Garda la sol a crescut, astfel ca masina poate ataca acum si trasee de off-road ceva mai complicate. Au ramas anvelopele specifice, dar au crescut in diametru (37 de inch) si acum imbraca un set de jante Forgiato Ventoso-T de 26 de inch. Ca sa atraga si mai multe priviri, acestea sunt finisate in negru si verde.

Jeep Wrangler Call of Duty:MW3

Sub capota, Jeep-ul Wrangler dedicat jocului Call of Duty: Modern Warfare 3 ascunde un propulsor V6 Pentastar de 3.6 litri, capabil de 285 de cai putere.

Jeep Wrangler Call of Duty:MW3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Jeep Wrangler Call of Duty:MW3
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2018