Este unul dintre cele mai ciudate BMW-uri. Dar acest exemplar se vinde cu un adevarat monstru sub capota

Este unul dintre cele mai ciudate BMW-uri. Dar acest exemplar se vinde cu un adevarat monstru sub capota
  • Acest Z3 M este de vanzare
  • Motorul original a fost inlocuit
  • Bordul indica aproape 66.000 de kilometri rulati
Distribuie pe Facebook

Acest BMW Z3 M este in cautarea unui nou proprietar pe un bine-cunoscut site de profil. Masina se prezinta intr-o stare buna de functionare, iar bordul indica aproape 66.000 de kilometri rulati. Adevarata surpriza se ascunde insa sub capota.

BMW-ul Z3 Coupe a nascut numeroase controverse inca de la lansare, iar aspectul ciudat i-a adus porecla "Clown Shoe". Nici chiar versiunea de performanta M nu a reusit sa-i mai imbuneze pe fani, in ciuda propulsorului de 3.0 litri si 316 cai de sub capota.

BMW Z3 M cu motor V8

Cu timpul insa, acestia au revenit la sentimente mai bune si au inceput sa caute Z3-uri Coupe tocmai pentru aceasta infatisare "deosebita". Daca te numeri printre fanii acestui model, te vei bucura sa afli ca un exemplar M isi cauta acum un nou proprietar pe un bine-cunoscut site de profil.

BMW Z3 M cu motor V8

Bucuria va fi si mai mare atunci cand vei deschide capota. Aici nu vei mai regasi unitatea cu sase cilindri in linie, ci un propulsor V8 de 5.0 litri de la un M5. Acesta dezvolta 400 de cai putere, are dupa cum bine stii un sunet demential si vine alaturi de o transmisie manuala cu sase trepte.

BMW Z3 M cu motor V8

Lista de modificari mai include o suspensie de tip coilover, ajustabila, frane de inalta performanta de la AP si suporti speciali pentru motor si cutie. Mai mult decat atat, toate aceste imbunatatiri au fost facute de o echipa de profesionisti, iar masina nu a fost folosita niciodata pe circuit.

BMW Z3 M cu motor V8

Pentru ca oferta sa fie si mai irezistibila, mai trebuie mentionat faptul ca bordul indica aproape 66.000 de kilometri rulati, iar Z3-ul M vine insotit de toata istoria service si cu toate verificarile tehnice la zi. Unde mai pui ca exteriorul arata foarte bine, iar tapiteria din piele de la interior nu prezinta urme de uzura.

BMW Z3 M cu motor V8

Potrivit anuntului, toate aceste modificari l-au costat pe proprietar aproximativ 44.000 de euro, insa el este dispus sa o vanda pentru mai putin de atat. Mai exact, poti lua acasa acest BMW cu motor V8 pentru nu mai putin de 36.680 de euro. Destul de tentant, nu?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW Z3 M cu motor V8
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2018