Este unul dintre cele mai frumoase SUV-uri de pe piata. Un atelier de tuning britanic poate sa-l faca si mai si

  • Noul Velar a primit un pachet widebody de la Aspire Design
  • Singura imbunatatire tehnica este un sistem de evacuare
  • In Romania, SUV-ul britanic costa cel putin 59.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Un atelier de tuning din Londra a dezvoltat un pachet widebody pentru noul Range Rover Velar. Oferta mai include cateva nuante speciale pentru caroserie, jante forjate si un sistem de evacuare performant.

Land Rover a lansat modelul Velar in vara anului trecut, iar presa de specialiate l-a catalogat imediat drept unul dintre cele mai frumoase SUV-uri de pe piata. Asta nu i-a impiedicat pe britanicii de la Aspire Design sa-l foloseasca ca baza pentru cel mai recent proiect al lor.

Range Rover Velar by Aspire Design

Inainte de toate, pachetul include un set de aripi evazate care mai adauga cativa milimetri la latimea initiala a masinii. Urmeaza apoi o noua grila frontala, spoilere, difuzor de aer si doua aripi spate: una montata pe plafon si una dedesubtul lunetei.

Range Rover Velar by Aspire Design

Tot din punct de vedere estetic, posesorii de Velar pot sa-si doteze SUV-ul cu mai multe seturi de jante, cu dimensiuni de pana la 24 de inch, si pot opta deasemenea pentru mai multe nuante speciale de caroserie. Gama include de la culori inchise pana la galben si portocaliu, daca tin neaparat sa atraga toata atentia.

Range Rover Velar by Aspire Design

Velar vine din fabrica cu un habitaclu de nota zece, insa cei de la Aspire Design s-au gandit sa-l mai "condimenteze" cu cateva ornamente din fibra de carbon.

Range Rover Velar by Aspire Design

Singura imbunatatire adusa departamentului tehnic este un sistem de evacuare cu patru iesiri care, spune tunerul, face motorul V6 diesel de 3.0 litri sa sune ca un V8 pe benzina.

Range Rover Velar by Aspire Design

In Romania, cel mai nou SUV al britanicilor de la Land Rover este disponibil in trei niveluri de echipare (standard, R-Dynamic si First Edition) si pleaca de la 59.381 de euro. Cel mai scump Velar costa de la 111.265 de euro in sus si vine alaturi de propulsorul V6 pe benzina de 3,0 litri, supraalimentat. Acesta dezvolta 380 de cai putere si 450 Nm cuplu, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 5.7 secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Range Rover Velar by Aspire Design
mai multe