Evacuarea masinii l-a bagat in bucluc. S-a trezit cu politisti inarmati pana in dinti in curte care strigau "UNDE-I ARMA?!"

Evacuarea masinii l-a bagat in bucluc. S-a trezit cu politisti inarmati pana in dinti in curte care strigau "UNDE-I ARMA?!"
  • Are o Honda Integra tunata
  • Testa launch controlul masinii
  • Politisti inarmati pana in dinti au descins la el in curte
Distribuie pe Facebook

Mai multi politisti din Statele Unite ale Americii, inarmati pana in dinti, au descins in curtea unui service auto dupa ce au auzit niste zgomote care pareau a fi focuri de arma. Sursa acelor pocnituri era de fapt o Honda Integra tunata.

Enrique Mendoza este un mexican oarecare, pentru care masinile sunt mai mult decat un hobby. Acesta locuieste in Statele Unite ale Americii, unde detine un service auto si are o Honda Integra tunata, cu care mai participa la diverse competitii de drag racing.

Modificarile aduse modelului japonez nu sunt importante, insa printre acestea se numara si un launch control care era sa-l bage pe Mendoza in bucluc. Intr-o zi, omul nostru si-a scos masina din garaj si a testat sistemul, rezultand o serie lunga de pocnituri. Numai ca el nu stia ca in apropiere se aflau si doi politisti, care la auzirea zgomotului au chemat intariri si au plecat glont spre sursa zgomotului.

Inarmati pana in dinti, acestia au crezut ca acele pocnituri au fost de fapt focuri de arma si i-au cerut explicatii mexicanului. Intr-un final, acestea le-a aratat despre ce este vorba iar spiritele s-au calmat imediat. Vezi intreaga scena in clipul video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe