Exista un motiv serios pentru care acest Ferrari F430 costa numai 22.000 de euro

Exista un motiv serios pentru care acest Ferrari F430 costa numai 22.000 de euro
  • Un Ferrari F430 se vinde in Olanda pentru numai 22.000 euro
  • Exemplarul cu pricina... are la baza o Toyota MR2 din 1992
  • Sub capota regasim un propulsor turbo de doi litri si 203 CP
Distribuie pe Facebook

Si nu te gandi acum ca exemplarul cu pricina ar fi fost furat, incendiat sau chiar... rasturnat. Nu, nici vorba de asa ceva...

Un Ferrari F430 cu un numar necunoscut de kilometri la bord a fost scos la vanzare in Olanda pentru o suma de... exact, ai citit / vazut bine, numai 22.000 de euro.

Exista insa un motiv serios pentru care se intampla acest lucru. Si nu, in anunt nu se specifica faptul ca exemplarul cu pricina ar fi fost furat, incendiat sau chiar rasturnat.

Replica Ferrari F430Replica Ferrari F430

In schimb, despre el se specifica foarte clar ca nu este, de fapt si de drept, un Ferrari F430 veritabil. Nu, avem de-a face cu o replica realizata pe baza unei Toyota.

O Toyota MR2 din anul 1992, ceea ce inseamna ca sub capota exemplarului cu pricina nu se regaseste niciun fel de motorizare aspirata cu opt cilindri in V.

Ba dimpotriva: propulsia acestui "Ferrari F430" este asigurata in continuare de o banala unitate turbo de doi litri, care livreaza rotilor undeva in jurul a 203 cai putere.

Replica Ferrari F430

Asadar, daca tot ai aflat motivul pentru care exemplarul cu pricina se vinde pentru numai 22.000 de euro, vom trece mai departe si ne vom concentra pe alte aspecte.

Cum ar fi lista cu dotari, care include tapiterie din piele, scaune sport, aer conditionat, dar si jante din aliaj, computer de bord, inchidere centralizata sau vopsea metalizata.

Referitor la partea estetica, sansele ca acest "Ferrari F430" sa pacaleasca pe cineva sunt extrem de mici, cu toate ca pana si compartimentul motor, respectiv panoul de bord au fost modificate in acest sens.

Replica Ferrari F430Replica Ferrari F430

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Replica Ferrari F430
mai multe