Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi cum arata interiorul. Pariu c-o sa ramai cu gura cascata?

Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi cum arata interiorul. Pariu c-o sa ramai cu gura cascata?
  • Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi cum arata interiorul
  • Pariu c-o sa ramai cu gura cascata?
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o caroserie finisata in doua culori, nenumarate priviri urmand sa atraga insa si cabina redecorata in stilul unui avion privat.

Un exclusivist dealer auto din Los Angeles isi intampina cumparatorii, in aceste zile, alaturi de un Mercedes extrem de special si - totodata, unic in lume, americanii de la Wires Only fiind, mai precis, gazda unui Metris complet modificat, din 2021. Oferit in schimbul unei sume de 270.000 de dolari, impresionantul vehicul se remarca - la nivelul departamentului exterior, in special prin caroseria finisata intr-o combinatie contrastanta de argintiu si bleu, un numar considerabil de priviri urmand sa atraga inclusiv jantele din aliaj cu diametrul de 20 inch, condimentate cu 26 de spite.

Mercedes Metris de vanzare

Mercedes Metris de vanzare

Inspirata de varianta Maybach a noului GLS, spectaculoasa reteta continua - inutil de mentionat, cu o tapiterie realizata din piele fina, in culoarea caramelului, printre elementele specifice pachetului interior facandu-si loc, de asemenea, si numeroase detalii sub forma de carouri. Odata ajunsi in cabina, pasagerii modelului fabricat cu un an in urma vor mai descoperi - in cazul de fata, si un set de ornamente produse din fibra de carbon, o pereche de scaune spate individuale, caracterizate de diferite functii de confort etc.

Cat despre unitatea prezenta sub capota, in compartimentul motor, cei de la Wires Only nu au publicat - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, niciun fel de informatie ori detaliu cu privire la acest subiect. Ce este drept, Mercedes a decis sa vanda gama Metris intr-o singura versiune de motorizare, clientii alegandu-se cu un propulsor turbo in patru cilindri - cu capacitate de 2.0 litri, pe benzina, dezvoltat pentru a livra persoanei aflate la volanul multifunctional cu design in trei spite 208 cai putere si, presupunand ca mai trebuia cumva adaugat, 350 de Newton-Metri.

Mercedes Metris de vanzare

Mercedes Metris de vanzare

Mercedes Metris de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze Mercedes Metris de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2023