Face BURNOUT la comanda, chiar si in mers. Acest BMW M3 cu 800 CP este de fapt...full-electric

Face BURNOUT la comanda, chiar si in mers. Acest BMW M3 cu 800 CP este de fapt...full-electric
  • Are doua motoare electrice de Tesla
  • Dezvolta echivalentul a 800 de cai putere
  • Cantareste 1270 de kilograme
Distribuie pe Facebook

Acest BMW M3, 100% electric, este opera unui atelier din California. Sistemul de propulsie este imprumutat de la Tesla si va putea fi vazut in actiune la legendara urcare de la Pikes Peak.

La finalul acestei luni, mai exact pe 30 iunie, va avea loc cea de-a 97-a editie a celebrei urcari de la Pikes Peak. Anul trecut s-au aliniat la start 77 de masini iar cea mai extrema dintre toate a fost fara indoiala Volkswagen I.D R Pikes Peak.

Hypercar-ul electric al germanilor a stabilit chiar recordul absolut pe acest traseu, reusind sa il parcurga in doar 7 minute si 57.148 secunde.

La editia din acest an sunt asteptate masini la fel de tari, printre ele si un BMW M3 full-electric. Da, ai citit bine. Opera unui atelier din statul american California, acest M3 E36 este propulsat de motoarele electrice imprumutate de la o Tesla. Pe langa, a fost instalat si un pachet mic de baterii cu capacitatea de 32 kWh.

Masina are o distributie egala a maselor iar interiorul a fost golit aproape in totalitate. Asa se face ca acum cantareste numai 1270 de kilograme. Puterea? Echivalentul a 800 de cai putere.

Cei de la FullyCharged au luat acum M3-ul electric la o tura si daca esti curios cum se comporta, poti sa il urmaresti in clipul video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 Iunie 2019