Fan BMW E30? Sari peste acest exemplar. Felul in care a fost modificat este de prost gust

Fan BMW E30? Sari peste acest exemplar. Felul in care a fost modificat este de prost gust
  • Un BMW 325i Cabrio din '87 e de vanzare in State
  • Exemplarul cu pricina are aproape 288 mii km la bord
  • Intreaga atentie se indreapta insa catre lista cu modificari
Distribuie pe Facebook

Daca modul in care se prezinta acum exteriorul masinii bavareze nu te dezgusta insa, atunci afla ca exemplarul cu pricina este de vanzare pe eBay, in schimbul unui pret... pe care nimeni nu-l cunoaste.

In timp ce marea majoritate a pasionatilor de automobile isi doresc un BMW E30 cat mai "curat", cei care se bucura de un exemplar al clasicului model bavarez opteaza pentru... modificari care mai de care mai ciudate. Acelasi lucru se poate spune si despre masina din cazul de fata, care a primit un tuning ce ne duce cu gandul la creatiile Koenig din anii '80 - '90.

Nu doar modul in care se prezinta caroseria acestui BMW E30 reuseste sa atraga insa atentia tuturor celor din jur, exemplarul cu pricina laudandu-se inclusiv pentru un set de jante definite de aceleasi doua caracteristici: o valoare cat mai mare in dreptul latimii, respectiv o combinatie tipatoare de alb si rosu pentru finisarea metalului.

BMW E30 tunat de vanzareBMW E30 tunat de vanzare

BMW E30 tunat de vanzare

Reactiile negative continua si la nivel de interior, acolo unde clasicul model bavarez iese acum in evidenta in special prin... bordul taiat si plasticul lipsa de la usi sau oglinzi. O bucata importanta de material a disparut si de sub volanul in trei spite, singura parte buna fiind ca tapiteria de culoare rosie nu pare sa aiba niciun fel de problema sau defect.

Referitor la partea tehnica a acestui BMW E30, anuntul de vanzare anunta ca exemplarul cu pricina gazduieste in compartimentul motor o unitate aspirata in sase cilindri, cu capacitate de 2.5 litri. Dupa cum reiese si din fotografiile asociate articolului, propulsorul in cauza lucreaza alaturi de o transmisie manuala in cinci rapoarte.

Asadar, acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat un singur detaliu de precizat, si anume pretul de achizitie. Pret care, in mod surprinzator, nu a fost publicat, proprietarul clasicului model bavarez preferand sa vada pana unde urca suma licitata. Drept urmare, nu putem sa nu punem urmatoarea intrebare: tu cat ai plati pentru acest 325i Cabrio din '87, cu 288 mii km la bord?

BMW E30 tunat de vanzare

BMW E30 tunat de vanzareBMW E30 tunat de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze BMW E30 tunat de vanzare
mai multe