Fanii BMW vor avea un soc. Masina bavareza ascunde acum sub capota un motor de Volkswagen si e de vanzare

Fanii BMW vor avea un soc. Masina bavareza ascunde acum sub capota un motor de Volkswagen si e de vanzare
  • Un fost inginer BMW are la vanzare o Isetta cu motor de VW
  • De la un VW provine, de altfel, si cutia de viteze
  • Automobilul bavarez mai ofera si o bena din lemn brazilian
Distribuie pe Facebook

De la un Volkswagen provine, de altfel, si cutia manuala cu patru rapoarte. Mult mai interesant este insa omul din spatele acestui Frankenstein: un fost inginer al BMW.

Chiar daca intre BMW si Volkswagen exista o rivalitate accentuata din pricina legaturilor companiei din Wolfsburg cu Audi, un fost inginer al bavarezilor a gasit de cuviinta sa isi echipeze vechea Isetta cu un motor de...

... Volkswagen. Intamplator sau nu, benzinarul de 1.6 litri nu este nici pe departe singurul element imprumutat din Wolfsburg, tot de la un Volkswagen provenind, de altfel, si cutia manuala in patru rapoarte a acestui BMW Isetta.

BMW Isetta Pickup

BMW Isetta Pickup

Un BMW Isetta care nu mai are nimic in comun cu originalul BMW Isetta, proprietarului exemplarului din cazul de fata optand inclusiv pentru o bena atunci cand a luat decizia de a modifica vechiul automobil al companiei bavareze.

Inedit model este acum de vanzare in orasul Calgary din Canada si a reusit sa stranga pana la acest moment, cu doar doua zile inainte de incheierea licitatiei, noua oferte - cea mai mare atingand 8.950 de dolari.

Daca mai era nevoie si de alte mentiuni, pe langa motorul si cutia de Volkswagen, respectiv bena realizeaza dintr-un lemn de origine braziliana, acest BMW Isetta mai propune si o caroserie finisata intr-un verde al anilor '50.

La interior, vechiul automobil de origine bavareza propune o combinatie interesanta de vinilin negru si cusaturi contrastante de culoare alba atat pentru unica bancheta disponibila, cat si pentru fata... singurei portiere.

Vanzatorul acestui BMW Isetta cu motor si cutie de Volkswagen nu ofera niciun fel de informatie cu privire la numarul kilometrilor parcursi de masini, insa precizeaza ca instrumentele de bord functioneaza asa cum ar trebui.

BMW Isetta Pickup

BMW Isetta Pickup

BMW Isetta Pickup

BMW Isetta Pickup

BMW Isetta Pickup

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze BMW Isetta Pickup
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Ianuarie 2018