Fanii Toyota sa se uite in alta parte. Altfel o vor lua razna cand vor vedea ce s-a intamplat cu aceasta Supra Twin Turbo

Fanii Toyota sa se uite in alta parte. Altfel o vor lua razna cand vor vedea ce s-a intamplat cu aceasta Supra Twin Turbo
  • Aceasta Toyota Supra de generatie a patra a trecut de curand printr-o transformare completa
  • Sportiva japoneza a renuntat la benzinarul cu doua turbine pentru un diesel cu sase cilindri
  • Lista cu modificari a fost completata ulterior cu o suspensie pe aer si anvelope de off-road
Distribuie pe Facebook

O Toyota Supra de generatie a patra, echipata din fabrica cu mult ravnitul motor I6 twin-turbo, este de nerecunoscut dupa ce a trecut printr-o ampla serie de moodificari.

Spoilerele fata si spate agresiv stilizate, pragurile laterale proeminente sau capota ventilata de culoare neagra, care contrasteaza albastrul caroseriei. Sunt doar cateva dintre elementele care ajutau aceasta Toyota Supra de generatie a patra sa se faca remarcata in trafic nu doar in trafic, ci si la intalnirile / evenimentele destinate pasionatilor de tuning.

Toyota Supra diesel

Toate s-au dus insa si, odata cu ele, din peisaj a disparut inclusiv propulsorul twin-turbo, cu sase cilindri in linie, care asigura propulsia masinii detinute de un anume Ashley Whitsey. Probabil cel mai urat urat dintre pamanteni la momentul de fata, cel putin printre fanii sportivei japoneze.

Nu de alta, dar ce s-a intamplat cu aceasta Toyota Supra de generatie a patra depaseste orice limita a imaginatiei. Explicatia: seria modificarilor radicale debuteaza cu un transplant motor, in locul legendarului 2JZ facandu-si aparitia o alta unitate de tip I6, cu principala mentiune ca respectiva motorizare face parte din familia de diesel-uri Cummins.

Ashley Whitsey afirma ca, in prezent, noul propulsor al sportivei japoneze dezvolta o putere maxima de 250 CP, la care se adauga un cuplu de 820 Nm. Planurile de viitor includ insa o crestere a valorilor cu pricina pana la un total de 450 / 500 CP si, mult mai interesant decat atat, 1220 / 1355 Nm.

Odata cu unitatea diesel cu sase cilindri in linie, in dotarea acestei Toyota Supra de generatie a patra si-a mai facut aparitia si o suspensie pe aer cu doua compresoare din gama Airmaxx 580. Dar cireasa de pe tort sau, pentru unii dintre noi, bomboana de pe coliva, o reprezinta anvelopele pentru off-road, care masoara... 32 de inch pe puntea spate.

Toyota Supra diesel

Toyota Supra diesel

Toyota Supra diesel

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Toyota Supra diesel
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Noiembrie 2019